24syv: Det, Hizb ut-Tahrir taler om

Eva Gregersen skriver på Facebook om 24syv-programmet Det, muslimer taler om:

“DET, HIZB UT-TAHRIR TALER OM

I dag bragte 24syv årets første udsendelse af Det, Muslimer Taler Om.

Vært Elias Ramadan havde en konvertit i studiet ved navn Abdel Karim Strange, som blev præsenteret som “far til to og aktiv i det muslimske civilsamfund”. Det lyder jo uskyldigt nok, men hvad Ramadan ikke fortæller er, at Strange er aktiv i Hizb ut-Tahrir.

Her på Facebook går han under navnet Abu Luay Strange, og inden for det seneste år har han lavet over 20 opslag relateret til Hizb ut-Tahrir: Han inviterer til (og deltager selv i) en demonstration arrangeret af Hizb ut-Tahrir, udskifter sit profilbillede med logoet fra Hizb ut-Tahrirs tørklædekampagne, deler opslag af Taimullah Abu-Laban og Elias Lamrabet, råder alle til at følge med i Hizb ut-Tahrirs dækning af folketingsvalget, og så fremdeles.

Et af Stranges opslag handler om “hvilken afgørende betydning det har for Islam og for muslimerne, at Allahs retledning er manifesteret i en stat, som iværksætter Islams systemer og opretholder Allahs ﷻ grænser i samfundet, fremfor blot af være manifesteret i hjerterne på en håndfuld individer.”

Afslutningsvis skriver han:

“Derfor vil jeg kalde enhver muslim til at gøre sit yderste i arbejdet for at etablere dar al-islam [islamisk herredømme, red.] på jorden på ny, så fremtidige generationer af børn igen kan blive født ”i Islam”, bi’idhnillah.”

På 24syv går det altså for at være “aktiv i det muslimske civilsamfund”. Så ved vi det.”

Eva Gregersens Facebookopslag.

Se også Rasmus Paludan och andra som bränner Koranen, i turkiska tv-kanalen TRT som public service åt folket

Læs også DR Nyheder vælger sine muslimske kilder med omhu 

Be the first to comment on "24syv: Det, Hizb ut-Tahrir taler om"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.