Medier: Muslimsk knivangreb på banegård i Paris

Flere franske medier fortæller, at den 31-årige nordafrikaner ‘Mohamed Amine’ skal have råbt “Allahu Akbar”, da han onsdag morgen angreb tilfældige mennesker på togstationen Gare du Nord i Paris. Gerningsmanden er angiveligt fra Algeriet.

Seks personer blev såret ved angrebet. Én er i kritisk tilstand.

Den franske indenrigsminister Gerald Darmanin oplyser, at gerningsmanden blev stoppet af to vagthavende politibetjente, som var på vej hjem fra et skift. Gerald Darmain fortæller, at gerningsmanden blev skudt tre gange og bragt til hospitalet med alvorlige kvæstelser. 

Myndighederne forsøger at fastslå om, knivangrebet er terrorrelateret. 


Se også Dan Rachlin spørger om vej til Finderup Lade 

Læs også KD:s partiledare Ebba Bush portad från modegalan hos Elle efter uttalanden om Korankravallerna och Rasmus Paludan

4 Kommentarer på "Medier: Muslimsk knivangreb på banegård i Paris"

 1. Mon ikke vi kan gå ud fra at myndighederne (igen-igen-igen) vil prøve at nedprioritere enhver medieomtale af det skete og i sidste ende hvidvaske denne begivenhed? Den muslimske angriber vil formentlig blive omtalt som “psykisk syg” og vil ikke fremgå af en statistik over terrorangreb og så kører vi bare videre mod katastrofen i vores “multikulturelle” samfund..

 2. Ja, det var næsten det samme i Berlin nytårsnat.
  Alt ude af kontrol: Politi, redningsmandskab og helt tilfældige tilstedeværende, var simpelthen kommet på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.
  De blev angrebet med alt ‘skyts’.
  Byen lignede en krigs-zone.
  Storbyen lignede en tilspidset kampsituation i Libanon eller gazastriben…
  Ja og hvem var alle uromagerne så lige…
  Selvf. er det blevet dysset ned i de nationale MSM medier…
  Klima, klima og klimaaaaa og Ukraine og afskaffelse af danske helligdage, læs dybt indgreb i den kristne kultur: Det kører fuldstændig i ring.
  Alle knivstikkerierne er blevet hverdag i det danske samfund: Man omtaler det ikke rigtig mere som værende en fare for borgerne.
  Jeg har fået nok af det!

  • nordiclux; helt enig. Og både myndigheder og en stor del af befolkningen vil ikke røre sandheden om indvandringen med en ildtang. Hvis de endelig taler om realiteterne, er hele masseindvandringsindustrien straks på banen med udskamning, Berufsverbot, demonetarisering, juridiske trusler og selvfølgelig trusler fra de venstreekstremistiske chikane- og tæskehold, der står klar med racist-, nazist- og fascist-stemplerne 24/7.
   Hvis ikke man deltager i oikofobien og racismen mod hvide mennesker, så er man “racist”.
   Hvis ikke man frivilligt går med til at lade sig udskifte og går aktivt ind for denne politik, køres man ud på et sidespor.
   Hvis man direkte går imod selvhadet, oikofobien og befolkningsudskiftningen udelukkes man fra samfundet- og udsættes for konstante trusler og lawfare.
   Denne politik støttes af samtlige ledende kredse i Danmark og især de store “danske” firmaer, som deltager ivrigt i både udskamning og racisme mod hvide.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.