Tegnere truet af det iranske regime

Charlie Hebdo har netop offentliggjort de tegninger, bladet har modtaget i forbindelse med sin Mullahs get out-tegnekonkurrence. Svaret kom hurtigt fra det iranske regime, der truer tegnerne med “firm response”.

Det er egentlig utroligt, at vi tillader det iranske regime at have en statsmoske i København. En moske, hvis imam Mohammad Khani ovenikøbet har terrorforbindelser. Måske var det på tide, at de vestlige demokratier træder i karakter og giver faste svar på tiltale overfor Iran og andre islamiske trusselmagere?

Nogle af bidragene til Charlie Hebdos tegnekonkurrence Mullahs get out. Bidragyderne bliver nu truet med et fast svar af det iranske regime.


Se også Rasmus Paludan överklagar beslut om Örebro

Læs også Ekskonen om forfatter Kristian Ditlev Jensen: – Jeg her har ladet min empati fodre på en gøgeunge 

Be the first to comment on "Tegnere truet af det iranske regime"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.