Syriske flygtninge dømt for gaderøveri i Odense; slipper for både fængsel og udvisning

Syrienblog har en bizar historie om de to syriske gaderøvere Yamen Khaled Al Faraj og Hamodi Ibrahim, som Frihedens Stemme her citerer i sin helhed:

De syriske fupflygtninge Yamen Khaled Al Faraj (100106) og Hamodi Ibrahim (120998) blev den 3. januar 2023 idømt henholdsvis 7 måneders og 6 måneders betinget fængsel samt advarsel om udvisning ved Retten i Odense (SS 3-3342/2022) for et gaderøveri begået den 20. november 2021 klokken 22.50 på parkeringspladsen Dannebrogsgade 5 i Odense, hvor de sammen med en uidentificeret tredje gerningsmand frarøvede en iPhone fra en 16-årig dreng, der blev kastet mod jorden, og mens han lå ned, blev slået med knyttet og med flad hånd samt sparket.

Hamodi Ibrahim blev endvidere dømt for i juli 2020 som medarbejder i hjemmeplejen at have stjålet 1150 kroner fra en 87-årig kvindes hjem i Skårup. I retten forklarede han paradoksalt nok, at han er ved at færdiggøre en EUX-uddannelse og i denne forbindelse skal i praktik som sosu-hjælper, hvilket retten kvitterede med betinget fængsel og advarsel om udvisning.

Hamodi Ibrahim er tidligere i 2018 idømt 40 dages betinget fængsel for bedrageri, men igen slap han med betinget fængsel og advarsel om udvisning for røveri og tyveri.

Yamen Khaled Al Faraj har været døgnanbragt med alt betalt af det offentlige på Opholdsstedet Løven i Holbæk, der drives af Osman Aslan og Erdogan Aslan for danske skattekroner. På trods af den dyre anbringelse på Sjælland blev Yamen Khaled Al Faraj dømt for den 26. marts 2022 klokken 01.30 at have spyttet en dørmand i ansigtet foran Dansebar på Jernbanegade 8 i Roskilde, imens flygtningen råbte “FUCK DANMARK”. Han havde endvidere valgt at tage en skruetrækker med i byen lørdag aften, hvilket han i retten forklarede med, at han havde glemt den på sit arbejde.

Yamen Khaled Al Faraj er tidligere i 2022 idømt 14 dages betinget fængsel for brugstyveri, men slap igen med betinget fængsel og advarsel om udvisning for røveri, vold og trusler.

Fyns Politi efterlyser de to syriske gaderøvere.

(Foto: Fyns Politi)

Opholdsstedet Løven i Holbæk, hvor Yamen Khaled Al Faraj har været døgnanbragt, skriver på stedets hjemmeside følgende om Løvens kompetencer:

“Løvens målgruppe er børn og unge med psykiske vanskeligheder samt psykisk sårbare børn og unge.

Vi er specialister i at arbejde med børn og unge med anden etnisk baggrund end dansk. På Løven har vi mange år arbejdet med uledsagede flygtningebørn- og unge. Vi har derfor opbygget en særlig specialistviden i, hvordan man skaber successer, broer og kontakt på tværs af sproglige og kulturelle forskelle.”Du kan følge Syrienblog her.


Se også Rasmus Paludan och Stram Kurs Sverige bränner Koranen vid moské i Kristianstad 29 maj

Læs også Jeanne d’Arc’: Dan Rachlin stryger første tændstik 

1 Kommentar på "Syriske flygtninge dømt for gaderøveri i Odense; slipper for både fængsel og udvisning"

  1. fucking sandnegere 💩

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.