Forestil dig et møde i Mogadishu med titlen “Hvordan styrker vi den danske familie?”

Mediegruppen for Somaliere i DK har afholdt et møde i København under overskriften “Hvordan styrker vi den somaliske familie i Danmark?”.

Kunne man forestille sig et møde med omvendt fortegn i Somalias hovedstad Mogadishu under overskriften “Hvordan styrker vi den danske familie i Somalia?”.

Mediegruppen for Somaliere i DK skriver på Facebook:

“Mediegruppen og Somali Queens inviterer til en dialogaften med fokus på den somaliske familie i Danmark.

Eventet er gratis og målrettet somaliske unge og voksne i Danmark.”

Om eventet skriver arrangørerne på Facebook:

“En stærk familie er fundamentet for et stærkt samfund.

I samarbejde med foreningen Somali Queens DK afholder Mediegruppen for somaliere i DK en dialogaften, hvor fokus er den somaliske familie.

Vi kommer til at drøfte følgende:

– Hvordan håndterer vi familierelaterede konflikter såsom skilsmisse, hverdagens problemstillinger og børneopdragelse særligt i to kulturer?
– Hvorfor er familien et vigtigt fundament for en sund udvikling af børnene og det somaliske samfund?

I anledning af dette har vi samlet spændende paneldeltagere og somaliske eksperter, så har du tid, interesse og mod på at komme i dialog med vores panel, så tilmeld dig begivenheden.

Program og paneldeltagerne vil blive offentliggjort senere

Mvh
Somalisk Queens DK og Mediegruppen for somaliere”

(Foto: Somaliske Mohamed Ahmed Abdi Farah, der er efterlyst for gaderøveri)

Se også Somaliske Mohamed – når der bliver sat ansigt på kriminalitetsstatistikken

Læs også Samfundsdebattør Søren K. Villemoes skal giftes med sin somaliske kæreste Bushra Bashir Ali 

2 Kommentarer på "Forestil dig et møde i Mogadishu med titlen “Hvordan styrker vi den danske familie?”"

 1. Det kan hurtigt gå hen og blive virkelighed, hvis vi de kommende år bliver udsat for en fortsat somalisk/afrikansk/mellemøstlig invasion i Danmark.
  Så ender det med at danskerne kommer til at leve i eksilsamfund rundt omkring i Verden- måske ovenikøbet i dele af Somalia, hvis andre hvide vesteuropæere også bliver fordrevet fra deres egne lande, mens Danmark bliver forandret til et muslimsk samfund.
  Og det er der jo faktisk rigtig meget, der tyder på. Befolkningsudskiftningen i Europa kører jo på FULD TURBO og INTET- som i I N T E T – tyder på at tingene ændrer sig!
  Lad os nu kigge på nogle eksempler på europæiske lande, hvor håbet om forandring og remigration af de utallige migranter levede- og så blev slået hurtigt ned fordi de ansvarshavende politikere alligevel ikke ville leve op til deres løfter om en strammere indvandringspolitik:

  1.Sverige: Ny regering og store løfter.
  Er nogetsomhelst ændret i den destruktive asylpolitik? Jeg har intet positivt nyt set. Intet!

  2.Italien!
  Hvad… sker der snart noget, Meloni??! Eller er du også bare en f…ing svindler?!

  3. Storbritannien!
  Uha uha, Brexit og frihed for EU! Hvor fantastisk. Og så var det bare blændværk!
  Og I fortsætter STADIGVÆK den hjernedøde masseimport af afrikanere og folk fra Mellemøsten!
  Storbritannien er snart et stort kludetæppe af mennesker fra hele Verden- og især selvfølgelig den muslimske!

  4. Polen/Ungarn/andre østeuropæiske lande:
  Hvordan går det lige med at holde den muslimske masseindvandring til jeres lande stangen?
  Jeg gætter på at I falder til patten når de islamofile EU-ledere tvinger jer til at “modtage flygtninge” mod trusler om fjernelse af tilskud- for jeres samfund er åbenbart dybt afhængige af støtte og tilskud fra EU.. det sker formentlig allerede!

  Så hvordan går den store kamp mod masseindvandringen og befolkningsudskiftningen??!!..
  Vi kommer formentlig til at være vidner til at den samlede hvide vesteuropæiske befolkning flygter i store tal UD af Europa, en udvikling, der allerede er i en fuldstændig ukontrollabel udvikling, især i Frankrig og Tyskland, og til helt andre dele af Verden, mens Europa går fuldstændig i opløsning og går til i afrikanisering/libanisering!
  Så er der alle dem, der ikke har råd til at flygte.. og det er MANGE! De kommer enten til at blive internt fordrevet og leve som dhimmier, eller dræbt. Når muslimerne er mange nok i Europa, så er det det, der sker. Og der er ikke langt igen med den hastighed, tingene har taget.

  Alt dette kan vi takke de mange indvandringspolitikere for- dem, der har været stærke fortalere for fri abort for europæiske kvinder og for fri indvandring af muslimer til Europa.
  I har destabiliseret og på længere sigt fuldstændig ødelagt vores kontinent og har blod på hænderne! Jeg håber dybt og inderligt at I bliver blandt de første ofre for “multikulturen”!

 2. Man kan vel samtidig i fht. ovenstående beskrevne som en naturlov gå ud fra at sådan et etnisk monokulturelt somalisk møde er støttet med offentlige midler fra en eller anden ‘berigende kasse’ i meget stor stil.
  Man har vel nærmest afsat store offentlige kulturberigende puljer til den slags anti-demokratiske tiltag.
  Det drejer sig bare om hvem der kan rage i de dybeste lommer og vupti så kan sådan noget blive afviklet med flere forskellige aktører der kun har en ting tilfælles nemlig at gå imod alt det som det danske demokrati står for…
  I disse kredse er man jo nærmest notorisk dygtige til at ‘få’ del i offentlige midler: Man har jo fra naturens side af fået tildelt helt unaturligt ‘lange fingre’.
  Det er toppen af multikulturelt hykleri og stinker af væmmelse imod selve danskheden.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.