Eva Gregersen lader sig ikke afskrække af den fremmede fjende Wassim El Hassouni


Kort før juleaften postede debattør Eva Gregersen på sin Facebookprofil Kurt Westergaards Muhammedtegning iført nissehue. Det fik marokkaneren Wassim El Hassouni, der færdes i kredsen omkring Islamisk Trossamfund på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter, til at skrive følgende truende kommentar til Gregersen:

“Eva Gregersen du lever livet farligt. Du søger den forkerte opmærksomhed.


Du ved jo at ikke alle kan tage en joke, man kan ikke styre den individuelle person. At du udsætter dig selv for fare siger meget om hvor naiv du er.


Hvis du tror alle mennesker er indenfor pædagogisk rækkevidde vil der ikke ske noget. Men hvis du tror 2% af verdens befolkning ikke tænker rationelt. Burde du vide at du måske ikke vil overleve til næste jul.


Men ja det er sjovt nu og her…. Og du får en masse likes fra en masse racister/nazister/islamofober/klovne.


Håber det fik dig ud af ensomheden.


Men er det,det værd?


Glædelig jul”

Wassim El Hassouni ser imidlertid ikke ud til at være lykkedes med at intimidere Eva Gregersen med sin truende kommentar. I en ny statusopdatering på Facebook skriver Eva Gregersen:


“Så er det 2023. For mit vedkommende bliver det same procedure as last year. Jeg lægger ud med en klumme i Berlingske om Muhammedtegninger i undervisningen.

Efter halshugningen af Samuel Paty 16. oktober 2020 var emnet øverst på dagsordenen herhjemme i et par uger, mens vi kollektivt bearbejdede chokket. Efterfølgende var der et langstrakt forløb på Christiansborg, hvor der på blå bloks initiativ og med tilslutning fra SF tegnede sig et flertal for at udvikle undervisningsmateriale om Muhammedkrisen til den officielle undervisningsportal emu.dk. Imidlertid gjorde den daværende regering krumspring for at trække tiden ud, og valgperioden endte uden afklaring.

I klummen gør jeg rede for forløbet og fortsætter:

“Nu har vi fået en ny flertalsregering, og det er spændende, om den vil gardere skolen mod uautoriseret islamisk indflydelse.

Det er lovende, at vi har fået Mattias Tesfaye som undervisningsminister. Han mener som bekendt, at »når religion og demokrati støder sammen, så er det Gud, der har vigepligt.«

Til gengæld vil udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen næppe frivilligt indlade sig på at skulle forklare og forsvare en »islamkrænkende« dansk undervisningspolitik over for lande som Pakistan og Saudi-Arabien og dermed risikere at blive ansigtet udadtil på Danmarks »islamofobi«.

Men det går simpelthen ikke, hvis vi ikke tør give vores egne skoleelever en fyldestgørende undervisning i vores eget lands historie.

Det kan ikke forsvares at lade krænkelses- og voldsparate muslimer i ind- og udland diktere, at vi skal rulle oplysningen tilbage og respektere deres religiøse forbud i danske klasselokaler. (…)

Derfor appellerer jeg til alle frihedselskende kræfter om i 2023 at bidrage til at kæmpe mod den religiøse formørkelse i skolen og for den demokratiske dannelse af de opvoksende generationer. Der er meget at gøre på den dagsorden.

Lad os starte med at afkræve regeringen åbenhed og ærlighed om, hvor den står i forhold til den sprængfarlige brug af Muhammed-tegninger i undervisningen.””

Frihedens ikon – en bog om Kurt Westergaard og hans tegninger.

Eva Gregersens Facebookopslag.


Se også Video: Rasmus Paludan i Stram Kurs överfallen vid moské

Læs også Nethad fra den marokkanske velfærdsmigrant Wassim El Hassouni 

Be the first to comment on "Eva Gregersen lader sig ikke afskrække af den fremmede fjende Wassim El Hassouni"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.