Wassim El Hassouni fra Spyman Security: Fra skurke- til offerrolle på et splitsekund

Umiddelbart inden juleaften 2022 postede debattør Eva Gregersen et billede af Kurt Westergaard ‘s Muhammedtegning iført nissehue på sin Facebookprofil. Det fik muhamedaneren Wassim El / Wassim El Hassouni til at skrive følgende til Eva Gregersen:

“Eva Gregersen du lever livet farligt. Du søger den forkerte opmærksomhed.


Du ved jo at ikke alle kan tage en joke, man kan ikke styre den individuelle person. At du udsætter dig selv for fare siger meget om hvor naiv du er.


Hvis du tror alle mennesker er indenfor pædagogisk rækkevidde vil der ikke ske noget. Men hvis du tror 2% af verdens befolkning ikke tænker rationelt. Burde du vide at du måske ikke vil overleve til næste jul.


Men ja det er sjovt nu og her…. Og du får en masse likes fra en masse racister/nazister/islamofober/klovne.


Håber det fik dig ud af ensomheden.


Men er det,det værd?


Glædelig jul”

Wassim El Hassounis Facebookkommentar til Eva Gregersen.

Wassim El Hassouni er stifter, direktør og reel ejer af overvågningsfirmaet Spyman Security, der har til huse på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Desuden tilhører Wassim El Hassouni kredsen omkring Islamisk Trossamfund på Dortheavej i København.

Repræsentanter fra Islamisk Trossamfund var særdeles aktive, da der i 2006 blev ført en hadkampagne i Mellemøsten mod Jyllands-Posten, Danmark og danskerne i kølvandet på Jyllands-Postens publicering af 12 Muhammedtegninger.

Wassim El Hassounis trussel mod Eva Gregersen fik en del danskere til at tage til genmæle mod ham. Kort efter at Wassim El Hassouni havde forsøgt at intimidere Eva Gregersen, hoppede han fra trusselmagerens rolle til offerrollen (se nedenstående Facebookkommentar fra Wassim El Hassouni).

Wassim El Hassouni påstår i tråden til Eva Gregersens Facebookopslag, at han får “grimme opkald”, og at trusselniveauet mod ham er højt. Han sandsynliggør ingenting med skærmprint eller andet. Til gengæld truer ejeren af Spyman Security med, at han registrerer folks ip-adresser.

Mere om nethaderen Wassim El Hassouni her.

Se også Stram Kurs Sverige ifrågasätter om Kristianstads imam arbetar för integration

Læs også Islamist Isam Bachiri støttede terrortiltalt familiemedlem og kom i Højskolesangbogen 

Be the first to comment on "Wassim El Hassouni fra Spyman Security: Fra skurke- til offerrolle på et splitsekund"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.