Muslimsk teenagepige forsvundet: Håber på Allahs hjælp

Den 14-årige muslimske tørklædepige, Ayah Alhaidary, forsvandt onsdag morgen efter, at hun havde afleveret sin lillebror i Børnehuset Valhalla. Børnehuset Valhalla er en integreret institution beliggende imellem Holger Danskes vej og Kong Georgs vej på Frederiksberg.

En kvinde med navnet Ghazala Hussain håber, at Allah kan hjælpe i forsvindingssagen.

Farooq Rashid efterlyser sin elev Ayah Alhaidary på Facebook:

“Kære alle

Vi savner at høre fra vores elev Ayah Alhaidary på 14 år, der har været savnet siden kl. 8:25 i morges hvor hun afleverede sin lillebror.på Kong Georgs Vej ( Valhalla), nær sit hjem på Frederiksberg.

Hendes telefon er umiddelbart kort tid efter blevet slukket, ingen har hørt eller set hende efterfølgende. Politiet er naturligvis orienteret.

Del venligst opslaget hurtigst muligt.”

Farooq Rashids opslag er i skrivende stund delt mere end 3000 gange. Ifølge kommentarer i tråden er Ayah Alhaidary endnu ikke fundet.

FrederiksbergLiv – artikel ved journalist Anna Hjortsø – omtaler nu Ayah Alhaidarys forsvinden:

“- I går aftes kørte min kone og jeg rundt i området for at se, om vi kunne finde hende, men det er som at lede efter en nål i en høstak, så vi bliver nødt til at gøre det på den her måde, siger Farooq Rashid til FrederiksbergLIV.

– Ingen har hørt fra hende, hendes mobil er slukket, hun har ikke noget stående på sociale medier, og hendes lokation på Snapschat er slået fra. Det er derfor, at alarmklokkerne ringer, siger han.

Farooq Rashid fortæller, at han undrede sig, da Ayah Alhaidary ikke dukkede op til træning (Farooq Rashid er Ayah Alhaidarys træner i taekwondo, red.) onsdag aften. Generelt er han overrasket over situationen.

– Hun er en meget pligtopfyldende og intelligent ung pige. Der har ikke været nogen konflikt hverken i skolen eller i hjemmet, og hun tog glad fra træning i mandags. Det kommer helt bag på os, siger han.”

Charlotte Bertelsen efterlyser sin tidligere elevs datter på Facebook:

“Kære alle på Frederiksberg

Min kære gamle elev, Hasan Ali Alhaidary og hans kone, Yasmin Al Haidary efterlyser deres 14-årige datter, Ayah Alhaidary.

Ayah er ikke set siden i går morges, og familien er fortvivlede.

Politiet efterlyser hende nu.

Hvis I ser hende, hører om hende, ved noget – PLEASE kontakt politiet!”
Se også FN kritiserar internationellt utställde konstnären Dan Park

Læs også Dan Rachlin tager en selfie ved Pelé’s kiste! 


2 Kommentarer på "Muslimsk teenagepige forsvundet: Håber på Allahs hjælp"

  1. Allah skal nok hjælpe, fordi hun bruger tørklæde. ☻ ☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.