Se VIDEO: Organist amok på journalist

2. organist Magnus T. T. Larsson foran Holmens Kirke den 22. december 2022 (Foto: Frihedens Stemme)

Kort før bisættelsen af fhv. overvagtmester i Folketinget Torben Schubert den 22. december 2022 gik 2. organist Magnus T. T. Larsson amok

Frihedens Stemme dækkede som en del af pressen bisættelsen af Folketingets fhv. overvagtmester Torben Scubert, da denne blev bisat i Holmens Kirke den 22. december 2022.

Holmens Kirke har som Søværnets kirke lagt lokaler til utallige offentlige begivenheder, som pressen har dækket. Det var derfor ikke for Holmens Kirke på nogen måde en usædvanlig hændelse, at pressen var til stede ved en offentlig bisættelse.

Udover journalist Rasmus Paludan fra Frihedens Stemme blev bisættelsen også dækket af journalist Mads Brügger fra Frihedsbrevet.

Alligevel valgte 2. organist Magnus T. T. Larsson at gå amok på Rasmus Paludan og udtalte: “Du gør folk utrygge, når du fotograferer dem!” Derefter filmede Magnus T. T. Larsson Rasmus Paludan og afkrævede ham oplysninger.

Der var ingen tilstedeværende, der på nogen måde havde oplyst til Frihedens Stemme, at de blev utrygge ved at blive fotograferet af pressens repræsentant.

Efter den grove forulempelse fra organist Magnus T. T. Larsson blev han filmet, mens han med et feminint håndtegn signalerede, at Rasmus Paludan skulle holde sig væk.

Organist kan slet ikke forklare sin adfærd

Frihedens Stemme har efterfølgende spurgt organist Magnus T. T. Larsson, hvorfor han gik amok. Magnus T. T. Larsson udtaler i den forbindelse: “Det ved jeg slet ikke, hvad jeg skal svare på!”

2 Kommentarer på "Se VIDEO: Organist amok på journalist"

  1. Lyder som om Larsson var ude i lidt dydssignals-selviscenesættelse. En meget populær sport blandt de mange rygradsløse mennesker, der gør en dyd ud af at være systemets allermest lydige ordrefølgere og at overgå de andre i på stærkest mulige måde at udtrykke sin støtte til det siddende regimes ekstremistiske holdninger og på voldsomst mulige måde udtrykke sit had had til denne politiks dissidenter.
    Den danske folkekirke er, som jeg ser det (og personligt bevidnet gennem mange års deltagelse i kirkelivet) voldsomt inficeret med både venstreekstremister og oikofober, samt mennesker, der i virkeligheden slet ikke er kristne og som reelt burde melde sig under fanerne hos den lokale moské..

    Nå men sjovt nok at konstatere at Rasmus heller ikke kunne sove på nuværende tidspunkt. Måske ligger han også vågen om natten og bekymrer sig om landets og frihedens tilstand og har, ligesom jeg, svært ved at finde sindsro og håb for fremtiden, når han ser på det nuværende Danmarks tilstand.
    Under alle omstændigheder så skal der herfra lyde en stor tak til Rasmus for hans utrættelige indsats for at rette op på tingene og for at få fornuft og gavnlig tankegang tilbage i det danske samfund.
    Og selvfølgelig skal der lyde et glædelig jul herfra til Rasmus og til alle, der læser med herinde.🎅🧑‍🎄🌲🎄

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.