VM i islamisme

En marokkansk VM-landsholdsspiller har lagt et foto ud på de sociale medier, hvor den muslimske fodboldspiller bærer en livløs spansk landsholdsspiller og truer med en islamisk krumsabel. Fotoet ledsages af en islamisk lovprisning til Allah.

For fire år siden fik 24-årige danske Louisa Vesterager Jespersen og 28-årige norske Maren Ueland skåret hovederne af under en ferie i netop Marokko.

Se også Läs hela domen som föll 22 juni i Förvaltningsrätten, om Rasmus Paludan och Rosengård samt partiet Stram Kurs Sverige

Læs også Klimaminister Dan Jørgensen deler foto af trusseløs kæreste 

1 Kommentar på "VM i islamisme"

  1. I forvejen støtter alle Qatar VM-deltagende lande den muslimske terrorkampagne og kulturelle krig mod Europa, USA og i særklasse Israel, med landets store støtte til Hamas og lignende muslimske kamporganisationer- i lighed med EU-landene, som også begejstret støtter kampen mod både Israel og minsandten også muslimernes erobringskamp i selve Europa, anført af horder af muslimbegejstrede europæiske kvinder..
    I forbindelse med denne sag kan man roligt forestille sig hvad der var sket hvis Gavi havde lagt et sådant billede ud på et socialt medie, med en marokkansk landsholdspiller over skulderen, på vej til henrettelse med et korsriddersværd..
    Gavi ville formentlig aldrig være kommet tilbage på landsholdet..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.