SE og HØR’s selvmål: Spreder falske kræftrygter uden at spørge familien

Chefredaktør Niels Pinborg udråbte sig selv og SE og HØR som “ordentlighedens” bannerfører i forbindelse med Hugo Helmigs mørklagte død. Nu spreder Niels Pinborg kræftrygter uden at spørge de pårørende.

Se og Hør fremturer med rygter, der direkte afvises af foldboldlegende Pele’s nærmeste familie. For få dage siden udråbte chefredaktør Niels Pinborg Se og Hør til at være et hjemsted for journalistisk ordentlighed.


(Foto: Pele i Stockholm)


Se også DR-værten Dan Rachlin er en hykler uden sidestykke

Læs også Bonniers pekar ut afrikansk invandrare som våldtog och försökte mörda 9-årig flicka som gått på samma skola

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.