En skolepige er død efter knivangreb ved tysk asylcenter

En pige på 14 år har mistet livet efter et knivangreb nær en skole i delstaten Baden-Württemberg Tyskland. En 13-årig pige er hårdt såret.

Danske medier (i det konkrete tilfælde B.T., men det kunne have været så mange andre) kan som sædvanlig intet oplyse om motiv eller gerningsmand.

Så er det godt, at vi har en hædersmand som borgerjournalisten Flemming Nielsen på Facebook, der kan gøre os alle klogere. Flemming Nielsen skriver:

“Hvornår stopper det?

Forleden kunne den tyske avis Bild berette om to piger på 13 og 14 år, der blev fuldstændigt umotiveret angrebet af en knivbevæbnet gerningsmand, da de var på vej til skole.

Den 14-årige pige blev dræbt på stedet. Den 13-årige blev livstruende såret og er stadig i yderst kritisk tilstand.

Der var på daværende tidspunkt ingen oplysninger om gerningsmanden, men det er der nu. Gerningsmanden er en 27-årig afrikansk asylansøger fra Eritrea.

Ugerningen fandt sted umiddelbart udenfor det asylcenter, hvor gerningsmanden boede, og det er ikke første gang, der er negativ opmærksomhed omkring dette asylcenter.

I oktober 2019 blev en kun 14-årig pige overfaldet og gruppevoldtaget af fire beboere fra det samme asylcenter.

Hvornår sætter Europas politikere en stopper for denne fuldstændigt vanvittige asylindvandring fra nogle af verdens mest……… lande.”

Kilde: Bild

(Øverste billede: En analogi over dansk presses reaktion på knivstikkeriet i Tyskland)

Se også Cyberattack på Norrköpings kommun försenar mejl till Historielärarföreningen

Læs også Sundby Samlingerne: Nørresundby som motiv for billedkunstnere 

1 Kommentar på "En skolepige er død efter knivangreb ved tysk asylcenter"

 1. Massemedierne har stort set aldrig noget at oplyse omkring etnicitet og oprindelsesland når den slags hændelser som ovenstående finder sted. Og disse kommer der flere og flere af i vores samfund.
  Man er tavs og selvf. totalt uvidende og sætter for det meste det blinde øje og døve øre foran.
  Eritrea stammer denne morderiske gerningsmand så fra.
  Netop Eritrea skulle være et af de lande hvor bla. Danmark vil tage imod de såkaldte kvoteflygtninge fra. Disse mennesker fra Eritrea skulle være politisk forfulgte i en eller anden for nærmest evigt varende etnisk og religiøs borgerkrigs tilstand.
  Vi bliver igen ofre for vores egen konventionsforherligende udlændinge politik.
  Der har allerede været store sammenstød imellem grupperinger af dem bla. i Tyskland men også i København hvor flere hundrede af dem røg i totterne på hinanden.
  Jeg spørger bare lige: Foretager man da ikke nogen former for screeninger, altså afdækninger af hvad det er for mennesker man lukker ind i landet og giver asysl eller andre former for oph. tilladelser ?
  Det er jo potentielle gerningsmænd og mordere der stammer fra voldsdominante krigeriske stammekulturer hvor der ikke hersker nogen former for lov og orden og ingen retsstat.
  Dem skal vi danskere og andre europæere så bare lige leve med ude i dagligdagen i samfundslivet – med så skrækkelige hændelser og følger som ovenstående beskriver og stadfæster.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.