Ramzia Saleh Aldahan fra Muslimer til stemmeboksene føler sig mere som en del af Qatar end en del af Danmark

Christian Marcussen skriver på Facebook om Ramme Al / Ramzia Saleh Aldahan og hendes islamistiske Facebookgruppe Muslimer til stemmeboksene:

“Ramme Al er administrator i gruppen “Muslimer til stemmeboksene” (25.000 medlemmer). I dette opslag omtaler hun Qatar som “vores land” (altså muslimernes) og vesten/Danmark som “de”.

Der er noget bizart ved at være frontfigur i en gruppe, der arbejder for muslimers demokratiske deltagelse i Danmark, samtidig med at man så åbenlyst føler sig mere som en fra Qatar end en fra Danmark.

Så er der selve budskabet om, at Qatar ikke skal lave sin kultur og sine principper om. Det er fint nok. Præcis sådan har jeg det med Danmark.

[Her et døgn senere og efter mit opslag har hun tilføjet citationstegn og kalder det nu et citat. Hvem hun hævder at citere er uklart.]”


Christian Marcussens Facebookopslag.

Se også Islamisk fake news i Facebookgruppen Muslimer til stemmeboksene

Læs også Nyt terrorangreb i Norge: Lederen af Stop Islamiseringen af Norge kørt af vejen 

Læs desuden Förvaltningsrätten har hittat ytterligare fel Polisen begått mot Rasmus Paludan från Stram Kurs Sverige

1 Kommentar på "Ramzia Saleh Aldahan fra Muslimer til stemmeboksene føler sig mere som en del af Qatar end en del af Danmark"

  1. Jamen dog… det lyder jo bekendt. Nå ja, jeg har da hørt en del danskere sige sådan. Så bliver de med det samme udskammet som “racister” af dens store gruppe danskere, der synes det er vildt fedt at der kommer en masse muslimer herop og tror at de kan lave om på vores kultur, religion og principper. Så mens Vesten bliver forvandlet til islamiske lande, så holder muslimerne fast på deres besatte landes islamiske principper.
    Alt kører efter planen hvis man er muslim og gerne vil have islam udbredt til at dominere hele Verden.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.