Islamisk fake news i Facebookgruppen Muslimer til stemmeboksene

Vagten fra Føtex i Ringsted (eller en person, der har stjålet hans identitet på Facebook), der bortviste en dansk mand, fordi han påtalte, at en muslimsk kvinde var iført niqab, fremturer nu med islamisk fake news vedrørende den danske mand.

Vagten arbejder for Team One Security – et vagtfirma, der bruges af flere supermarkedskæder heriblandt Salling Group, der ejer Føtex.

Vagten stammer fra Irak og er angiveligt kristen. Men det kan være et asylnummer.

De falske beskyldninger mod den danske mand har været delt af den muslimske social- og sundhedsassistent Trine Wittendorff fra Aalborg Kommune samt Facebookgrupperne Quran og Sunnah – vejen til iman samt Muslimer til stemmeboksene. Alle har nu slettet opslaget med de falske beskyldninger.Niqabkvinde fra Føtex fremturer mod den danske kunde, der påtaler, at hun overtræder dansk lovgivning.

8 Kommentarer på "Islamisk fake news i Facebookgruppen Muslimer til stemmeboksene"

 1. ud med det p**rker💩 vi kunne også sende dem på Vestforbrændningen, så ville de for en gangs skyld gøre gavn

 2. Læg et svinehoved foran hans dør.. Det er jo kunst!

  • En Hundelort pakket ind i BT eller andet Smudslitteratur, Tilsæt en lille smule tændvæske og et tændstikke. Derefter ring på og forsvind så i en fart.

   Så må dermed siges hat svinet jokkede i spinaten ☻☻☻☺☺☺

   Det var bedre.

 3. Nu skal vi også bruge millioner på at redde børn sendt på opdragelsesrejse i muslimland “hjem” til Danmark. Det slutter aldrig…

 4. Tror ikke et sekund på at han er kristen. Endnu et eksempel på taqqiya.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.