Ballade i Nye Borgerlige: Pernille Vermund har svigtet

Der har været ballade i Nye Borgerlige før, under og efter den netop overståede valgkamp. Det hele kulminerede med Mette Thiesens afgang fra Nye Borgerlige efter en voldsom episode ved partiets valgfest. Nu skriver Jonas Zuschke på Facebook, at han forlader Nye Borgerlige:

“FARVEL TIL NYE BORGERLIGE

På Pernille Vermunds opfordring …

Men for mit vedkommende er det ikke slut med politik – kun partipolitik.

Jeg har været kampagneansvarlig og tovholder i den kreds, som fik det bedste resultat i hele Danmark! Både til KV21 og Folketingsvalget. Men nu er det slut.

Jeg meldte mig ind i det parti i landet, som havde den tydeligste kant til de gamle partier. Da jeg blev medlem, var vi virkelig ikke som de andre.

Vores, medlemmernes og partiets, holdninger var gjort af vores overbevisning. Ikke en afmålt vælling af, hvad der var anerkendte holdninger, og hvad man kunne mødes om med levebrødspolitikere fra Venstre og Konservative.

Det projekt tilsluttede jeg mig. Den skarpeste udlændingepolitik, den tydeligste kant til de gamle levebrødspolitikere og viljen og evnen til at stå fast – og ikke lade sig svøbe ind i parlamentets vammelsødme.

Men så kom nedturen, og den stoppede ikke igen. For mig kulminerer det i en valgkamp, hvor de engang skarpe kanter til levebrødspolitikerne er brudt ned, og hvor formanden vil “strække sig meget langt” – ikke bare for Venstre og Konservative, men også rækker ud til Radikale og Moderaterne.

Beviset for, hvor opslugt og indsvøbt af de gamle partier Vermund og hendes nærmeste er blevet, er hendes forsvar mod den massive kritik hun har mødt. “Det giver ikke mening at tale om udlændinge, hvis temaet er unges mistrivsel.”

Jo, det gør det netop. For et parti med kant og overbevisning præger dagsordenen. Og jo, det giver særdeles god mening at tale om udlændinge, når emnet er de unges mistrivsel. For alle os, som er bevidste om udlændingeproblematikken i Danmark, er det netop de unges mistrivsel, som er en stor faktor.

Den hån og ydmygelse, som de udsættes for i skolegården og bybilledet, den vold og angst de lever med, og den måde magthaverne vender det blinde øje til, fordi det ikke er “det rigtige at tale om.” Det har Vermund nu tilsluttet sig, og det er det største svigt hun som formand kunne foranledige.

Alle kritiserer Vermund og hendes strategi. Jeg har talt med – og læst fra – lokalformænd, byrådsmedlemmer og kandidater fra hele landet, og rigtig mange andre, som er svært utilfredse. Jeg tilslutter mig nu kritikken.

Hvorfor skal vi, som medlemmer og frivillige, slide og slæbe i hundredvis af timer, for et projekt som Vermund ændrer efter forgodtbefindende? Ikke blot det, utaknemmeligheden selv, er hendes opfordring til folk som mig; vi skal ikke være i partiet, hvis vi er uenige.

Jeg er uenig i det kursskifte, som har fundet sted. Og jeg har mistet tilliden til ledelsen. Partiets krise blussede for alvor op til alles synlighed, da man fyrede den meget populære spidskandidat i København. Igennem en længere og alvorlig krise kom der intet fra formanden. Indtil – en artikel om hvor nyforelsket hun var. Som om nogen kunne være i tvivl om det med hendes daglige kæreste-opdateringer.

Siden da har gamle partisoldater og garvede bestyrelsesfolk meldt sig ud i massevis. Givetvis ikke nok til, at det kan ses på medlemstallet, men det er ikke hvem som helst, der melder sig ud. Det er dem, som byggede partiet op fra bunden, mens Vermund lagde en ny kurs – og det var ikke den kurs, som vi tilsluttede os i sin tid.”

Jonas Zuschkes Facebookopdatering.

Se også Så här vill UFO-Sverige och kommunikationsbyrån ha in sin pilsner UFO Sweden på Systembolaget

Læs også Se billedet: VM-holdet brænder koranen på vej til Qatar! 

Læs desuden Drama i Nye Borgerlige

1 Kommentar på "Ballade i Nye Borgerlige: Pernille Vermund har svigtet"

  1. Der er åbenbart flere og flere, der er ved at lugte lunten i NB.
    Spørgsmålet er så om de tør melde sig ind i Stram Kurs som følge af deres eget partis fuldstændige og totale svigt.

    Jeg læste en kommentar forleden på Snaphanen, hvor kommentatoren meget indsigtsfuldt gjorde opmærksom på at hvis den nuværende indvandringspolitik fortsatte, så ville man måtte ty til “løsninger” på problematikken, som ville få Stram Kurs´ forslag til indvandrings- og remigrationspolitik “til at ligne en børnehave”. Meget præcist beskrevet, for det, der er realiteten i hele debatten om masseindvandringen og islamiseringen of Danmark, er at Stram Kurs åbenlyst ikke er og aldrig nogensinde har været et ekstremistisk parti i den sammenhæng. Det er, ligesom på så mange andre områder i det nuværende danske samfund, de regeringsbærende partier og deres støttepartier, samt faktisk alle de øvrige partier i det nuværende Folketing, der repræsenterer en vanvittig ekstrem og dødsensfarlig politik, hvor danskerne faktuelt opfordres til at skrue ned for deres eget liv, og hvor indfødte danske kvinder opfordres til at abortere og at kæmpe for fri abort, alt imens man støtter en masseindvandring af muslimer. Disse muslimske indvandrere opfordres så til at slå sig ned her og få børn, samtidig med at de gives kolossale fordele i samfundet på bekostning af den indfødte danske befolkning; med andre ord befolkningsudskiftning og reel etnisk udrensning. DET er rent faktisk den førte politik og den støttes, som jeg ser det (og det er svært at se det på anden måde, når man iagttager realiteterne)- af hele det nuværende Folketing. DET er en ekstremistisk politik, som i sidste ende vil medføre destruktionen af Danmark som et hjemland for de indfødte danskere og forvandlingen til et muslimsk samfund, hvor de indfødte danskere må leve som tolererede, men uønskede elementer- nøjagtig som mange af os faktisk allerede har indtryk af at situationen er nu på- og i- mange områder.
    Men tilbage til den intelligente kommentar som set på Snaphanen; vedkommende har jo netop set igennem alle de mange ord; alle de floromvundne utopier og fraser fra politikerne og ganske enkelt ved hjælp af selvstændig tankegang konstateret hvad der faktuelt sker i virkelighedens verden.
    Det var måske noget, mange medlemmer af Nye Borgerlige kunne have brugt i deres vurdering af NB-ledelsens udmeldinger i løbet af partiets eksistenstid.. mange af dem har heller ikke forstået essensen af deres eget parti- nemlig at NB er et globalistisk parti og dermed ikke støtter den kamp, der i øjeblikket foregår for at få genoprettet befolkningens borger- og frihedsrettigheder på alle mulige og tænkelige områder. Pr definiton støtter de kun de store mega firmaers pengetanke som udgangspunkt, uanset om pengetankene er bygget på fratagelsen af befolkningens rettigheder og det, jeg kalder “firmavelfærdssamfundet”, et generelt problem overalt i Verden efterhånden, fordi vi i Vesten er gået væk fra borgerrettighedssamfundet og at det dermed nu kun er udvalgte grupper og store firmaer, der har rettigheder og dermed uretmæssige fordele i samfundet- et problem, der ellers var forbeholdt diverse undertrykkende tyranniske og totalitære regimer rundt omkring i Verden..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.