Anklagemyndigheden anker Kim Møllers frifindelse til landsretten

I begyndelsen af november blev Kim Møller frifundet i retten i Aarhus. Han var tiltalt for at have viderebragt et foto af en ældre kvinde, der var blevet knivdræbt af en jihadist i katedralen i Nice i oktober 2019. Anklagemyndigheden benyttede sig af retten til at rejse tiltale på vegne af tredjepart.

Paragraffen er tiltænkt gengivelse af krænkende seksuelle billeder. Men blev i dette tilfælde anvendt for at skjule virkningerne af muslimsk jihadist-terror.

Kim Møller blev frikendt, fordi retten vurderede, at hensynet til den offentlige fortælling i det konkrete tilfælde vejede højere end hensynet til de pårørende.

Nu har anklagemyndigheden anket sagen til landsretten. Det oplyser Kim Møller på Facebook.

Kim Møllers Facebookopdatering.

Aia Fog fra Trykkefrihedsselskabet overværede retsmødet i byretten og skrev om det i Den Korte Avis:

“Det var på lange stræk en Kafka´sk oplevelse at overvære retsmødet i straffesagen mod Uriaspostens Kim Møller i Aarhus mandag. Ikke nok med, at de to tiltalepunkter aldrig skulle have nået et retslokale, og at anklageren virkede mildt sagt usikker på sagens faktum – det endte foreløbigt med, at sagen måtte udskydes: formelt for at anklagemyndigheden kunne indhente vidneudsagn fra den norske netavis Document.no, men reelt fordi anklageren slet ikke kunne finde hoved og hale i sin egen fremstilling og ikke forstod, hvad Kim Møller forklarede hende.

Det er ellers en sag, der er relativt enkel at sætte sig ind i. Det første og centrale tiltalepunkt drejede sig om overtrædelse af straffelovens § 264d, som kan give op til tre års fængsel for ”uberettiget (at) videregive(r) meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget en bredere offentlighed.”  

Anklagemyndigheden mente, at Kim Møller havde overtrådt bestemmelsen og derfor skulle idømmes fængselsstraf, fordi han i oktober sidste år dokumenterede den islamiske terrors gru ved at lægge et foto på Uriasposten af et terroroffer: en 69-årig kvinde, som en islamisk terrorist havde forsøgt at skære halsen over på (terroristen havde forsøgt at skære kvindens hoved af, red.), da han angreb Notre Dame-katedralen i Nice.”

Se også Centerns partiledarkandidat tror att Iran vill ta livet av honom

Læs også Hvordan islam trænger ind i skolen

Læs desuden Who’s Afraid of Red, White and Blue 

Be the first to comment on "Anklagemyndigheden anker Kim Møllers frifindelse til landsretten"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.