Oh, the irony: Rahmads Stromanis fra Örebro Fight Gym var en ledende figur, da ghettobeboere angreb politiet; nu tilbyder klubben, at politifolk kan træne til en særlig favorabel pris

I begyndelsen af november blev MMA-kæmperen Rahmads Stromanis fra Örebro Fight Gym idømt seks års fængsel for sin rolle i koranoptøjerne i Örebro, hvor en stor gruppe personer gik amok på politiet i forlængelse af en aflyst demonstration med Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige.

I retten blev Rahmads Stromanis kendt skyldig i grov sabotage mod politiet og forsøg på vold mod tjenestemand. Udover fængselsdommen blev Stromanis dømt til at betale 160.000 svenske kroner i erstatning til otte forskellige politibetjente. Beløbet skal betales solidarisk sammen med tre andre personer, der også blev dømt for deltagelse i urolighederne i Örebro.

Derudover blev Rahmads Stromanis dømt til at betale 2000 svenske kroner i erstatning til politiet i forbindelse med dommen for forsøg på vold mod tjenestemand.

Retten i Örebro kom med følgende udsagn om Rahmads Stromanis’ deltagelse i optøjerne:

“Rahmads Stromanis har indrømmet, at han var i parken, og han indrømmede også dele af anklagerens påstand, og at han havde en flok med sig. Optagelserne viser, at Rahmads Stromanis var bevæbnet med, hvad der ser ud til at være en hjemmelavet kølle, og at han havde den i den ene hånd under hele hændelsesforløbet. Optagelserne viser også, at Rahmads Stromanis brugte køllen og ramte politimanden, der blev udsat for et flyvespark af en anden person. Det ser også ud til, at slag med køllen ramte politimanden.

Materialet viser også, at Rahmads Stromanis ved flere lejligheder har samlet sten op, som han derefter kastede, og han ses også ved nogle lejligheder tage sine solbriller af som for at se, hvad han havde samlet op. Undersøgelsen viser, at han kommunikerede med andre før begivenhederne i parken og på den måde forberedte sig på sammenkomsten i parken. Derudover har han udstyret sig med en genstand i form af køllen. Han har således både brugt foragt mod politiet og angrebet politi og køretøjer med stenkast. Af anklagerens bevisførelse, hvor det fremgår, at han kommunikerede med andre, inden han kom til parken, fremgår det også, at han udtrykte ønske om at angribe politiet. Af optagelserne ser det også ud til, at Rahmads Stromanis gentagne gange pressede politiets afspærring ned, hvilket betød, at menneskemængden var i stand til at bevæge sig forbi afspærringen […]

[…] Rahmads Stromanis har bevæget sig med mængden og interageret med andre. Det fremgår endvidere tydeligt af filmmaterialet, at han optrådte opildnende og opildnede med fagter og bevægelser, der satte gang i mængden. Byretten har bemærket, at Rahmads Stromanis smilede og nærmest så ud til at være underholdt af begivenhedernes gang i parken. […]”

Rahmads Stromanis med sin hjemmelavede kølle, som han brugte mod politiet under koranoptøjerne i Örebro.

Efter koranoptøjerne i Örebro tilbyder Örebro Fight Gym nu 20 procent i rabat til medlemmer, der er ansat i politiet eller redningstjenesten.

Rahmads Stromanis er desuden blevet smidt ud af Örebro Fight Gym.

Örebro Fight Gym er det “selvklare valg”, hvis du vil træne MMA i Örebro. Det skriver klubben på sin hjemmeside.



27-årige Rahmads Stromanis er rangeret som Sveriges fjerdebedste letvægter i MMA. Han har en rekordliste på tre sejre og et nederlag. Alle sejre er opnået via knockout i første runde.

Ved god opførsel bliver Rahmads Stromanis løsladt i december 2025.

(Kilde: Kimura)

(Øverste foto: Dokumenterende skærmprint fra Kimura)

Se også Åtalas för hopp på Rasmus Paludans bil vid Uppsala moské

Læs også Jaleh Tavakoli forelæser om æresdrab

Læs desuden Simon ”The Savage” om ar i ansigtet: Det kommer fra én, der skar mig i hovedet med en kniv 

2 Kommentarer på "Oh, the irony: Rahmads Stromanis fra Örebro Fight Gym var en ledende figur, da ghettobeboere angreb politiet; nu tilbyder klubben, at politifolk kan træne til en særlig favorabel pris"

  1. Rahmads Stromanis: Hvilken etnicitet er han ?
    Han ligner mange af de voldsparate og krigeriske tjetjenere som vi også har en hel del boende af i Danmark.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.