Jaleh Tavakoli forelæser om æresdrab

Jaleh Tavakoli har fået en Youtubekanal, hvor hun blandt andet beskæftiger sig med islams mørke side. I denne video handler det – med udgangspunkt i drabet på den afghanske kvinde Sana Yaseen i Holbæk – om æresdrab. Jaleh Tavakoli skriver:

“Hvad har islam med æresdrab at gøre? Det er, hvad denne video handler om.

Lige nu er Danmark i chok over, at en gravid afghansk kvinde har fået skåret halsen over – om der er tale om en halshugning – er ikke blevet beskrevet nærmere. Men et planlagt mord er blevet begået af en mand i tyverne – en kvinde i 30’erne er også sigtet for at have planlagt drabet – de to sigtede er begge afghanere og har en relation til den dræbte kvinde.

Politiet har udtalt, at en mulig hypotese er, at kvinden var offer for et æresdrab. Det er, hvad vi ved – vi ved ikke om, der faktisk er tale om et æresdrab – politiet har endnu ikke fortalt om indholdet af de beskeder og beviser – som har ført til sigtelsen af de to.

Men hvad er æresdrab? Og er det vigtigt at kalde disse drab for æresdrab?”

Se også Säpos anspirantprogram skadade Sverige genom Peyman Kia från Iran

Læs også Svend Pedersen er dømt i byretten: Nu er han valgt til Nye Borgerliges hovedbestyrelse

Læs desuden Tænk hvis højrefløjen opførte sig som Enhedslisten 

Be the first to comment on "Jaleh Tavakoli forelæser om æresdrab"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.