Eva Gregersen: Folketinget bør nedsætte en arbejdsgruppe mod voldsmandens veto

Eva Gregersen skriver om den myrdede hollandske filminstruktør Theo van Gogh på Facebook:

“For et par dage siden gik en 18-årsdag ubemærket hen.

2. november 2004 blev den hollandske filminstruktør Theo van Gogh væltet af sin cykel på gaden i Amsterdam og henrettet i islams navn.

Trekvart år senere udtalte komikeren Frank Hvam:

“Efter mordet på Theo van Gogh slog det mig en nat, at jeg faktisk ikke turde pisse på Koranen for åben skærm. Det gjorde mig utroligt vred. Jeg kan ikke se hvilken scene, det skulle indgå i, men tanken om at jeg ikke turde slog mig en lille smule ud.”

Hvams selvcensur blev bemærket på Jyllands-Postens redaktion. Resten er verdenshistorie.

I min klumme i lørdagens Berlingske tager jeg udgangspunkt i mordet på Theo van Gogh. Hvad var hans forbrydelse, og hvorfor mente hans bøddel, at han skulle dø?

Herefter sætter jeg fokus på den selvcensur, som udøves af vores kreative professioner på grund af frygten for at blive myrdet til lyden af Allahu Akbar. Jeg argumenterer for, hvorfor voldsmandens veto mod krænkelser af islam udgør en tiltagende trussel mod det liberale demokrati, som på lang sigt bliver fatal, hvis ikke vi får den afmonteret.

Jeg slutter af med en opfordring til det nyvalgte folketing. Sæt vores skarpeste liberaldemokratiske hjerner sammen i en arbejdsgruppe med fokus på problemet med voldsmandens veto mod krænkelser af islam. Deres bundne opgave skal være at fremsætte bud på handlekraftige løsninger, der kan tilbageerobre det tabte terræn og fremtidssikre det liberale demokrati.”


Eva Gregersens Facebookpostering.

Theo van Goghs film Submission med manuskript af Ayaan Hirsi Ali kan ses på Youtube.

Se også Korankravaller mot Stram Kurs Sveriges och Rasmus Paludans yttrandefrihet från Polisens fordonskamera

Læs også Barbara Bertelsen fravalgte justitsministeriets kantine og bestilte mad og drikke hos Cafe Europa for 46.000 kroner på ét år

Læs desuden Elev på Sydkysten Gymnasium i Ishøj: Den er helt gal med muslimske elevers opførsel 

1 Kommentar på "Eva Gregersen: Folketinget bør nedsætte en arbejdsgruppe mod voldsmandens veto"

 1. Det håber jeg virkelig ikke, Folketinget gør. Tænk bare på hvad det formentlig ville resultere i. Her er mit gæt:

  Folketinget konkluderer først og fremmest at der skal gøres en indsats for “mangfoldighed, inklusion og indsats mod antiracisme”.
  Derefter konkluderer Folketingets arbejdsgruppe at den største trussel hvad angår vold kommer fra “det yderste højre” og anbefaler Folketinget at stramme lovgivningen og indføre nye antiracistiske og pro-inklusive love, så “minoriteter” kan føle sig mere velkomne i Danmark og at der skal gøres mere for at “lukke ned for” højreekstremistiske grupper og internetsider”, hvor “had og hetz mod minoriteter stadig trives i bedste velgående”.
  Desuden foreslår arbejdsgruppen at man giver myndigheder større beføjelser til at “arbejde præventivt” for at forhindre “højreekstremistisk” vold i Danmark.
  Som en ekstra gevinst for arbejdsgruppen får dens mest venstreekstremistiske del af den desuden indføjet i papiret at man arbejder mere aktivt for at stoppe “apartheidstaten Israels undertrykkelse af den palæstinensiske minoritet i Palæstina” via kolossale direkte betalinger på mange milliarder kroner til det palæstinensiske selvstyre.

  Som konklusion på arbejdet lynbehandler Folketinget derefter forslagene og de bliver alle vedtaget via et kolossalt flertal, inklusive stemmerne fra samtlige borgerlige partier, dog med undtagelse af “ekstremisterne” fra Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti.

  Nogle undrer sig over de mange efterfølgende arrestationer af “højreekstremister”, som inkluderer en hel del medlemmer af Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti samt hele Dansk Samling og Stram Kurs´ ledelse, samt et hav af aktivister fra JFK21 og Frihedsbevægelsens Fællesråd og andre anticoronapolitistats-organisationer- men da statsministeren bagefter går ud og beroliger befolkningen efter arrestationerne, oplyser hun at der her er “tale om mennesker, som politiet har advaret imod i mange år og at regeringen støtter arrestationerne, som er baseret på en terrortrusselvurdering fra uafhængige politiinstanser”. Det beroliger øjeblikkeligt vælgerne, som dog stadig er lidt rystede over at så mange politikere på højrefløjen var så “farlige for demokratiet”. Men de ansvarlige politikere overbeviser dem hurtigt om at det rent faktisk var tilfældet og at alle nu kan ånde lettede op efter at “faren mod demokratiet” er fjernet..
  Alle er derfor glade, især efter at der rapporteres om at mange af demokratiets fjender har begået fælles selvmord i de nyoprettede lejre, som de sidder i. Der er tale om en stor lettelse i samfundet over denne store sejr over det, som statsministeren betegner som “fascismen og racismen” og alle er i nærmest ekstatisk tilstand da den nye justitsminister, den relativt ukendte Rafiq Mohammed, indfører nye antiracistiske love, som langt om længe sætter en stopper for “hadet og racismen hos danskerne” og som en del af den nygenfundne forsoning mellem danskerne og indvandrerne aftaler man med en række muslimske lande at deres borgere frit kan indvandre til Danmark uanset situation. Ca 700.000 muslimer fra Afrika og Mellemøsten efterkommer umiddelbart invitationen og kommer til landet, hvorefter forsoningen mellem danskerne og muslimerne kan fortsætte.
  Nogle enkelte vælgere undrer sig så over den efterfølgende meget overraskende udvikling i Israel, hvor store terrorangreb med en masse civile israelske ofre ikke lige var det, man havde set som resultat af den øgede støtte til “de undertrykte palæstinensere”- og nogle brokker sig ovenikøbet (!), men de bliver naturligvis hurtigt sat på plads og får at vide at den slags racistiske meninger er der ikke plads til i det nye, inkluderende Danmark.

  Slut på mit gæt på resultatet af “et folketingsudvalgs udgave af en arbejdsgruppe mod voldsmandens veto”. Sarkasme, ironi og meget andet af den slags er meget sandsynligvis blevet brugt 😆😆

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.