Æresdrab begået af æreløse kulturberigere

Poul Madsen skriver om æresdrab i Danmark på sin Facebookprofil:

“Æresdrab begået af æreløse kulturberigere.

Mordet på den afghanske kvinde i Holbæk denne uge var højst sandsynlig et æresdrab.

1986:
En 16-årig tyrkisk dreng, der er kæreste med en 15-årig pige, bliver dræbt i en lejlighed i Horsens. Også drengens mor bliver dræbt af skud. Drabene blev begået af pigens far, fordi han havde lovet datteren væk til en anden i Tyrkiet.

1986:
I København mister en 31-årig tyrkisk kvinde livet efter knivstik. Hendes forhenværende svigerfar stod bag drabet, fordi hun angiveligt havde været med til at bortføre en 13-årig pige i Tyrkiet.

1995:
To tyrkiske søstre bliver skudt og dræbt af en tyrkisk mand i Helsingør. Kvinderne var søstre til mandens svigerdatter, der var flyttet fra sin mand.

1997:
I København bliver en 20-årig kvinde stranguleret og får halsen skåret over af sin storebror for øjnene af flere familiemedlemmer. Mordet blev begået, fordi kvinden ikke ville leve i et tvangsægteskab med sin fætter.

2001:
En 22-årig iransk mand bliver banket ihjel med en vægtløftningsstang af sin iranske kærestes far. Årsagen til drabet var, at faderen ikke kunne overtale sin datter til at rejse med tilbage til Iran.

2002:
Den 14-årige Sonay Ahmad Mohammad bliver i februar 2002 fundet drivende i Præstø Havn. Hendes hoved havde flere læsioner. Det var Sonays far, Ashram Ahmad Mohammad, der havde dræbt hende – angiveligt fordi hun var blevet for ”dansk.”

2005:
18-årige Ghazala Khan af pakistansk herkomst bliver skudt på åben gade i Slagelse. Hendes 27-årige afghanske mand bliver livsfarligt kvæstet. Ghazala Khans bror affyrer de dræbende skud, men otte andre fra hendes familie ender også på anklagebænken i Østre Landsret.
Alle ni kendes skyldige i drab.

2008.
Mand anholdt for at stikke sin ekskone og hendes 65-årige far ihjel i isenkræmmerbutik i Hørsholm. Manden havde netop tabt en sag om forældremyndighed over deres fælles børn. Drabene fandt sted foran øjnene på kvindens to børn på fem og 11 år.”

2022.
Den 44-årige Nasrin Behroz blev stukket ihjel i familiens lejlighed i Randers.
Vestre Landsret fandt onsdag kvindens nu 19-årige søn og 61-årige mand skyldige i i forening at have dræbt deres mor og hustru med adskillige knivstik i hovedet, i halsen og på kroppen.

Der er altid nogen, der føler behov for at forsvare en syg kultur. ”Jamen der er da også etnisk danske mænd, der dræber deres hustru, kæreste, barn, børn,” lyder det dårlige argument.

Men der er en markant forskel, og det kan ikke sammenlignes. Disse drab bliver ikke planlagt på et familieråd, hvor størstedelen af familien deltager.

I den tragiske sag om Ghazala Khan deltog 12 familiemedlemmer i det familieråd, hvor det blev besluttet, at Ghazala Khan og hendes kæreste Emal Khan skulle dræbes, og hvem, der skulle udføre drabene. Valget faldt på Ghazalas storebror Akhtar Abbas.

Ni af de 12 familiemedlemmer blev kendt kollektivt skyldige i mordet på Ghazala Khan og mordforsøget på hendes kæreste.

En anden forbindelse til disse æresrelaterede forbrydelser er de mange børn og unge, der bliver sendt på genopdragelse i hjemlandet, hvor de ofte holdes fanget under nogle rædselsvækkende forhold med indespærring, overgreb, vold og hyppige fysiske afstraffelser.

Hvert år sendes mindst 100 unge på genopdragelse i udlandet. En kortlægning af genopdragelsesrejser viser, at der hvert år er mindst 100 unge med ikke-vestlig baggrund, der kommer på ufrivillige ophold i udlandet.

Uanset hvor meget nogen forsøger at forsvare og bortforklare det, så er det et stærkt kulturelt og religiøst problem, der er kommet til Danmark med masseindvandringen fra MENAPT-landene.”

Poul Madsens Facebookopdatering.

Se også Hvorfor skal det være billigere at myrde sin kone end et bandemedlem? Giv livstidsstraf for æresdrab

Læs også Rasmus Paludan överklagar tid och plats för Stram Kurs Sveriges demonstration i Falun till Förvaltningsrätten

Læs desuden Fanget i Syrien: Jihadist, der beder om tilgivelse og vil hjem til Danmark, er i familie med lokalpolitiker fra Greve 

Be the first to comment on "Æresdrab begået af æreløse kulturberigere"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.