Den flyveglade klimahykler Ida Dalsgaard Nicolaisen afbrød Danmarks Radios valgdebat

Søndag aften kunne seerne se Ida Dalsgaard Nicolaisen afbryde DR’s partilederdebat. Klimaaktivisten Ida Nicolaisen har deltaget i DR’s debatprogrammer, og hun har fløjet over hele jordkloden på kulsorte flyrejser.

Ida Dalsgaard Nicolaisen fra Extinction Rebellion har fløjet verden tynd. Her et lille udsnit af hendes mange flyrejser, der ofte bringer hende til eksotiske og fjerne destinationer.

Ida Dalsgaard Nicolaisen fra Extinction Rebellion har tidligere været gæst hos Danmarks Radio.

Ifølge sine Linkedin-oplysninger er Ida Nicolaisen “activist, artist, writer, photographer, performer, event organizer, fungi enthusiast”.

Læs mere om Ida Dalsgaard Nicolaisen her.

Se også Mere CO2-svineri: Klimaaktivist Ida Dalsgaard Nicolaisen flyver over hele kloden

Læs også Klima-Ida spærrer trafikken – men flyver selv til Japan

Læs desuden CO2-alarm: Turen går til Mauritius

Læs ikke mindst 16-åring åtalas för hot mot Rasmus Paludan

2 Kommentarer på "Den flyveglade klimahykler Ida Dalsgaard Nicolaisen afbrød Danmarks Radios valgdebat"

 1. Jeg gætter på at hun snart ender i en fremragende og særdeles højtlønnet skatteyderfinancieret chefstilling, formentlig i medielandskabet- og højst sandsynligt i selve DR.

 2. Her er min valgforudsigelse:
  Kæmpe sejr til de totalitære partier med juntaleder Frederiksen i spidsen. De “borgerlige” partier vinder kun få mandater, de reelt frihedsorienterede partier (der er kun Nye Borgerlige) vinder kun ét enkelt mandat mere- og Lars Løkke Rasmussen vinder en masse mandater med sit korrupte gråmasse-parti og World Economic Forum-favoriserende destruktive program, som derefter bliver kørt igennem sammen med Socialdemokraterne.
  Med andre ord intet håb for nutiden- og intet håb for fremtiden, som bliver langsomt kvalt/destrueret af Frederiksen og Løkke, med hjælp fra de håbløse små partier på “højrefløjen” og de rent venstreekstremistiske partier, med fortsat økonomisk tilbagegang og muslimsk masseindvandring til følge. Og her er så det mareridtsagtige gæt: Frie Grønne kommer overraskende ind og fra Folketingets talerstol kan den pakistanske danskerhader Siddique frit komme med anklager mod de danske “racister” i de næste fire år.

  Selv hvis dele af dette mareridtsscenario ikke går i opfyldelse, kan man konstatere at Danmark vil være endt som Tyskland rent politisk og i bås med de værste “blå” amerikanske shithole stater, med katastrofale konsekvenser for befolkningens frihed og velbefindende og med en destruktiv fremtid foran sig, ligesom i Tyskland og Sverige.

  Jeg håber selvsagt på et andet scenario, hvor Rasmus Paludan bliver valgt ind og til alle systempolitikernes voldsomme irritation, i de næste fire år kan fortælle sandheden om det danske samfunds tilstand fra Folketingets talerstol samt afgøre eventuelle regeringers skæbne. Det kunne være rigtig, rigtig fedt..📈🤙😉🍾
  Sandsynligheden for det scenario er meget lav- det har den samlede danske propagandapresse, politikerne og respektive myndigheder sørget for i fællesskab, med deres hetz og udelukkelseskampagne mod Stram Kurs.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.