Afsløring: Sikandar Siddique viser voldelig muslim rundt i folketinget

Sikandar Siddique holder foredrag og fremviser Christiansborg for en stor gruppe muslimer. En af Sikandar Siddiques muslimske gæster – Hawrae Ketabi – er voldsparat og truende på de sociale medier.

Sikandar Siddique synes, at det er “fantastisk”, “hyggeligt” og “lærerigt” at have besøg af trusselmageren Hawrae Ketabi. (Dokumenterende skærmprint af Hawrae Ketabis besøg på Christiansborg)

Sommeren 2021 fortæller Danmarks Radio en tilsyneladende rørende historie om Hawrae Ketabi, der arbejder som vagt og er en god far for sin datter.

Hawrae Ketabi deltager i et kønsopdelt projekt, hvor blandt andet indvandrermænd fra islamiske lande lærer basale ting om faderrollen.

Danmarks Radio har forregnet sig. For Hawrae Ketabi viser sig at passe i den skabelon, som muslimske indvandrere desværre ofte udfylder. Han er dybt troende, og han ønsker at løse konflikter med afstumpet vold.

I 2019 truer Hawrae Ketabi alle, der ikke respekterer hans koran.

Hawrae Ketabi vil ‘knuse hver eneste knogle’, ‘prikke øjnene ud’ og ‘trampe på’ den, der vover at brænde en koran.

Den truende / troende Hawrae Ketabi slår fast, at han vil løse konflikter med vold.

Det fortier Danmarks Radios nyhedsjournalister. Det er kun den gode side af indvandringen, Danmarks Radio ønsker frem i lyset.

Hawrae Ketabi kommer fra byen Bane, der ligger i den vestlige del af Den Islamiske Republik Iran. Den iranske indvandrer har boet flere steder i Jylland – blandt andet i Kolding, Skive og Frederikshavn.

Trusselmageren Hawrae Ketabi arbejder i dag som vagtmand hos sikkerhedsfirmaet Securitas. Her har han været tilknyttet vagtopgaver i discountkæden Fakta samt i fogedretten.

Tidligere har Hawrae Ketabi arbejdet med pædagogik og indvandrere samt som skatteyderbetalt tolk i det danske sundhedsvæsen.

Det er ikke første gang, at Danmarks Radio udstiller sine journalisters naivitet, når muslimske rollemodeller skal fremstilles i et positivt skær.

Voldtægtsmanden Shahzad Shariq. (Foto: Uriasposten)

I 2017 kunne Danmarks Radios brugere læse om den pakistanske indvandrer, Shahzad Shariq, der klagede over, at han kun fik lov at køre taxa i Danmark. Shahzad Shariq er, efter eget udsagn, universitetsuddannet, og han har flere års erfaring fra bankverdenen.

Kort tid efter at Danmarks Radio lagde artiklen om pakistanske Shahzad Shariq på nettet, voldtog Shahzad Shariq en 24-årig kvinde under en taxatur.

Danmarks Radios pakistanske rollemodel fik tre et halvt års fængsel for at have voldtaget den unge kvinde. Han er med stor sandsynlighed på fri fod i dag.

Danmarks Radios ny islamiske rollemodel, Hawrae Ketabi, kan også bevæge sig frit rundt i Danmark – selvom han er kommet med religiøse voldstrusler i offentligheden. Hawrae Ketabi kan blandt andet helt uden problemer besøge Christiansborg og folketinget.

Det er utilstedeligt, at muslimske ekstremister uden omkostninger kan true med vold og lemlæstelse i det danske samfund.

Hvornår finder Danmarks Radio en ny voldelig muslim, der skal fremstå som godheden selv?

*

Kritiske journalister kan kontakte sikkerhedsfirmaet Securitas, hvor den voldelige islamist Hawrae Ketabi arbejder. 

Nanna Høyberg Pedersen, chef, Securitas. 


Telefon: 2338 6074
E-mail: nanna.h.pedersen@securitas.dk

Kritiske spørgsmål om Danmarks Radios tvivlsomme og voldelige rollemodeller kan rettes til:

Thomas Falbe, nyhedschef, DR

Mobil: 23296221
Telefon: 35204690
E-mail: thf@dr.dk

Hawrae Ketabi har også forsøgt sig som MMA-kæmper for Frederikshavn MMA. Det blev til et nederlag i første runde til Christian Stava ved stævnet Cage Fight Live 5.

Hawrae Ketabi arbejder ifølge sine Linkedin-oplysninger som sikkerhedsvagt for G4S.

Se også Koranoptøjer: Svensk MMA-kæmper fra Örebro Fight Gym er sigtet for grov vold mod politiet; risikerer fængsel på livstid

Læs også Chance for historisk vælgerlussing til mainstream

Læs desuden Koranverbrenner Rasmus Paludan tritt dieses Mal als unabhängiger Kandidat

Be the first to comment on "Afsløring: Sikandar Siddique viser voldelig muslim rundt i folketinget"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.