Frie Grønne er populær hos de pakistanske medarbejdere i Udlændingestyrelsen

Pakistanske Ayesha Nadeem, der er kontorfunktionær i Udlændingestyrelsen, står bag et kønsopdelt vælgermøde med Frie Grønnes spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn – pakistaneren Asham Agha Nadeem. Det kønsopdelte vælgermøde, hvor kun kvinder har adgang, finder sted på søndag i Taastrup Medborgerhus.

Ayesha Nadeem poserer foran et skilt, der reklamerer for Frie Grønne.

“Et event kun for kvinder,” skriver Ayesha Nadeem om vælgermødet i Taastrup Medborgerhus på søndag. Ayesha Nadeem er kontorfunktionær i Udlændingestyrelsen. En opgørelse viste for et par år siden, at mange med muslimsk baggrund er ansat i netop Udlændingestyrelsen.

Se også Sigtet for voldtægt: Sikandar Siddique mødtes med den muslimske politibetjent Elvir Abaz 

Læs også Stram Kurs partiledare Rasmus Paludan i religionssociologisk diskussion

Læs desuden En fortælling om to landeBe the first to comment on "Frie Grønne er populær hos de pakistanske medarbejdere i Udlændingestyrelsen"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.