Afsløring: Pakistaner ansat hos Udlændingestyrelsen arrangerer kønsopdelt valgmøde

Frie Grønne inviterer til et kønsopdelt vælgermøde rettet mod muslimer. Organisatoren og arrangøren af det islamiske valgmøde er pakistanske Ayesha Nadeem, der arbejder i Udlændingestyrelsen.

Til vælgermødet i Medborgerhuset i Taastrup kan kvinderne møde pakistaneren Asham Agha Nadeem, der er spidskandidat for Frie Grønne i Københavns Omegn.

“Et event kun for kvinder,” skriver Ayesha Nadeem om vælgermødet i Taastrup Medborgerhus. Ayesha Nadeem er kontorfunktionær i Udlændingestyrelsen. En opgørelse viste for et par år siden, at mange med muslimsk baggrund er ansat i netop Udlændingestyrelsen.

Læs mere om det kønsopdelte vælgermøde her.

Se også Fagbladet Gymnasieskolen har anmeldt gymnasielærer Iman Hassanis famøse undervisningsbog i historie, som statsministeren sagde er haram at læse

Læs også Vi må og skal stå vagt om det sekulariserede, liberale demokrati

Læs desuden Den venstreradikale akademiker Tobias Dias står bag nazianklager mod danske kunstnere 

3 Kommentarer på "Afsløring: Pakistaner ansat hos Udlændingestyrelsen arrangerer kønsopdelt valgmøde"

 1. Ja uhaaa dada… sæt der nu skulle komme et LÆK, eller værre et såkaldt ‘black-hat’ hacker-attack på Udlænd.styrelsens servere så vi kunne få ‘udtræk’ at se hvem der egentlig er ansat der ?
  Jeg tror oprigtig talt at mange danskere ville få et gedigent chok hvis de så hvem der er ansat i denne styrelse. Mestendels af fremmed kultur-fjendtlige personager, der rent ud sagt er skide ligeglade med at vi gennemgår en befolkningsudskiftning i disse år i DK og i det meste af det ‘såkaldte’ kultur-kristne europæiske kontinent…

  • For første gang har selv prøvet at være inde på Udlæng.styrelsens hjemmeside: Nyidanmark.
   Man tror det er løgn!
   Man lægger nærmest en direkte invitation ud til alverdens borgere om at vi så gerne vil have dem til at komme til Danmark. Så kan man sidde i ro og mag og ‘shoppe’ rundt i migrant-og-asyl paradiset DK.
   Jeg er målløs og blev ret ophidset af at være på deres landsskadelige hjemmeside.
   Det trænger til en regulær hovedrengøring og etniske nyansættelser i denne styrelse.
   REMIGRATIONSMINISTERIUM er strengt nødvendigt.
   Se selv og bedøm selv ( alene ordet: nyidanmark)
   https://www.nyidanmark.dk/en-GB

   • Fordrukken Taber | 22. oktober 2022 ved 02:37 |

    nordiclux: vi kan intet gøre andet end at se til, mens vores land og vores ejendomme, besiddelser og i sidste ende vore ejendele bliver foræret væk. Et kæmpemæssigt flertal af vore landsmænd støtter helhjertet det nationale selvmord og det nye herrefolks overtagelse af vores land. Og samtidig med det benægter de desuden hårdnakket at det overhovedet foregår!
    Jeg kan ikke se anden udgang på det her end voldsomme sociale problemer i horisonten i første omgang- ligesom i Sverige og Frankrig- og i anden omgang ren individuel overlevelseskamp, hvor den enkelte borger er fuldstændig svigtet af det danske samfund og tiltalt overladt til sig selv, i et voldeligt samfund, skarpt opdelt mellem danskere og indvandrere, hvis grupperinger bliver større og større og mere og mere dominerende og modige, med angreb på danskerne, for at gøre undertvingelsen af danskerne total.
    Mareridtet er først lige begyndt- og det bliver næste generation, der skal kæmpe hårdt for at forhindre den islamiske magtovertagelse, for vi andre er efterhånden for gamle til fysisk nærkamp og militær indsats.
    Bedst tænkelig scenario for dette mareridt er vel efterhånden faktisk det just beskrevne- for hvis masseindvandringen fortsætter og vi ikke gennemfører remigration, ja så ER libanisering og i sidste ende truende total islamisering den stensikre fremtid, også her i landet.
    Det er også derfor, jeg bare prøver at nyde livet så meget som muligt for nuværende- for vore landsmænd VIL IKKE LYTTE til sandheden og virkeligheden. De nægter overhovedet at høre på så meget som enkelte sandheder og fakta.
    Hvis jeg prøvede at fortælle en af mine “pæne” medborgere om nogle af de historier og artikler om den muslimske masseindvandring, som jeg har læst her og på andre, realitetsbaserede nyhedssider, så ville vedkommende øjeblikkeligt afbryde forbindelsen til mig permanent og bare påstå at jeg var en “løgner, racist og højreekstremistisk konspirationsteoretiker”.
    Befolkningen vil IKKE vide nogetsomhelst om dette emne- det er fuldstændig og aldeles tabu, nøjagtig ligesom coronavaccinerne og medicinalstaten og andre emner, der er belagt med tabu, censur og særdeles alvorlige konsekvenser, hvis man bringer dem på bane.
    Jeg har desuden det indtryk at man IKKE kan rive folk ud af deres utopiske drømmesøvn og livsopfattelse- for det ligger så dybt i dem, og de er så hjernevaskede med ønsket om yderligere islamisering og mere indvandring, at det simpelthen ikke kan lade sig gøre at overbevise mere end en håndfuld af dem på landsplan, er min vurdering. Det er ikke nok, og det tager for lang tid bare at overbevise én person om sandheden. I mellemtiden er 100 unge mennesker i folkeskolen blevet hjernevasket til at fortrænge sandhed og fakta!
    Folk må simpelthen lære det på den hårde måde.
    For mit eget vedkommende bekymrer jeg mig mest om at undgå eksponering mod eventuelle overfaldsmænd i det offentlige liv. Jeg kigger mig altid omkring og især over skulderen, uanset hvor jeg færdes og uanset hvor latterlig folk synes, jeg ser ud, når jeg færdes.
    Det er jo sådan, Danmark er blevet. Vi er på udebane i vores eget land!
    Når det så er sagt, så har jeg personligt opbygget et virkelig voldsomt og ubændigt had til de landsforrædere, der har muliggjort denne tragedie. Og jeg håber dybt og inderligt på at se dem, eller i det mindste deres små klamme medløbere og dem, der har tjent penge på importen af mennesker her til landet, blive retsforfulgt i et fremtidigt retsopgør. Det kræver så at danskerne tager magten over deres samfund tilbage- en formidabelt stor opgave. Og får vi overhovedet andre alternativer end i sidste ende at kæmpe fysisk for overlevelse? Jeg tvivler på det med den nuværende katastrofale indvandrings- og familiesammenføringspolitik samt muslimernes overtagelse af Udlændingestyrelsen og mange andre nøgleposter i det danske samfund, for slet ikke at tale om udfordringen fra vore egne politikeres åbenlyse had til og hetz mod deres egen befolkning.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.