Muslimsk DR-vært: En fordel at være tyrker

TV Avisens anatolske islæt, Erkan Özden, fortæller, at han kunne udnytte sin tyrkisk-muslimske baggrund, da han blev ansat i Danmarks Radio. Medierne bruger i høj grad muslimer og brune ansatte som en multikulturel reklamesøjle.

Erkan Özden er gift med den tyrkiske jurist Züleyha Özden. Parret har netop fået deres tredje barn.

Se også Rektor kontaktades sedan skolflicka på mellanstadiet mördats och stoppats i resväska av liga för organdonation

Læs også Vi må og skal stå vagt om det sekulariserede, liberale demokrati

Læs desuden Tudebeduin: Ny valgplakat til Samira Nawa 

4 Kommentarer på "Muslimsk DR-vært: En fordel at være tyrker"

 1. Jeg er ved at få nok af den igangværende såkaldte ‘valgkamp’…Klima, Klima, Klima…
  Den er fuldstændig blottet for alt hvad der omhandler udlændinge-/migrationspolitik.
  Nu hedder det sig lige frem i flere af MSM tv kanalerne i disse dage:
  Er den danske udlændingepolitik blevet ALT for stram ???
  Som en etnisk hvid dansker, der som jeg virkelig undrer mig over dag efter dag hvordan bybilledet, mange andre steder, bliver mere og mere ‘broget’ af fremmede etniciteter, syns jeg det er en helt igennem mangel på realitetssans og nærmest landsforræderisk at medierne slet ikke beskæftiger sig med emnet udlændingepolitik eller ligefrem taler den ‘ned’.
  Kan man da IKKE få NOK af indvandring til Danmark ???
  Bunden er simpelthen nået !

 2. Det var ham, Mogens Camre sigtede til, da han for otte år siden vakte ramaskrig (også i DF) ved at skrive: “Jeg havde en underlig fornemmelse, da jeg så DR1’s tv-avis her til aften. En journalist, som ser ud til at stamme fra Mellemøsten, interviewer en integrationsminister, som er inder. De drøfter, hvordan folkevandringen bedst kan få plads i Danmark.” DR’s nyhedsdirektør Ulrik Haagerup svarede da: “I DR vil vi bedømmes på vores professionalisme ikke på vores køn, seksualitet eller etniske baggrund. Jeg læser det, som Mogens Camre har skrevet, som kritik af den faglighed, en af vores værter har, alene baseret på hans hudfarve. Det, synes jeg, ikke er i orden.” Men sandhedselementet i Camres ord var altså større end som så.

 3. han er en hund🐩🐾

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.