Det Islamiske Trossamfund kæmper på to fronter: Deltager i valg og leverer Islamisk Stat-terrorister

DIT – Det Islamiske Trossamfund i Danmark “opfordrer danske muslimer til at bruge deres stemme” og dermed gøre brug af deres demokratiske indflydelse.

Det Islamiske Trossamfund i Danmark skriver på sin Facebookside:

“Det Islamiske Trossamfund opfordrer danske muslimer til at bruge deres stemme i valget.

Det kan være svært at se hvilket parti eller kandidat, der vil kæmpe for de værdier, vi som muslimer synes er vigtige for samfundet og individet.

Én ting er dog sikker, og det er, at man nok ikke finder en kandidat eller parti man er helt enig med. På trods af det, så bør danske muslimer deltage i debatten og i valget og stå imod strømmen, som begrænser muslimers ret til at praktisere Islam.

Et princip, som er en del af den troendes kompas, er, at man gør sit bedste trods modgang og står imod strømmen efter bedste evne.

Muslimers udfordringer i Danmark er ikke løst ved at stemme alene. Langt fra. Men det er del af løsningen at gøre brug af sin mulighed for indflydelse.

Vi spørger Allah om at værne om det muslimske fællesskab og at gøre muslimen til en styrke for sit samfund.”

Det Islamiske Trossamfund (Dortheavej 45, 2400 København NV) nøjes ikke med at påvirke det danske samfund ved hjælp af demokratiske processer. En tidligere underviser fra Islamisk Trossamfund er blevet dømt for at have tilsluttet sig terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien. Desuden stod Islamisk Trossamfund bag mindehøjtideligheden for terroristen Omar El-Hussein, der slog to mennesker ihjel i København. Islamisk Trossamfund var også en drivende kraft i kampagnen mod Danmark i kølvandet på Jyllands-Postens publicering af 12 Muhammedtegninger.

(Foto: Omar El-Hussein med kniv i S-toget)

Se også Video: Internationellt utställde konstnären Dan Park gör gatukonst av Korankravallerna mot Rasmus Paludan

Læs også Det muntre globalistiske køkken

Læs desuden Vi lader os betvinge af islams sværd

Be the first to comment on "Det Islamiske Trossamfund kæmper på to fronter: Deltager i valg og leverer Islamisk Stat-terrorister"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.