Enhedslistens folketingsmedlem Jonathan Simmel: Truer med væbnet revolution

Pelle Dragsted – grundlægger af Enhedslistens tæskehold Antifa – er ikke den eneste potentielt voldelige venstreekstremist, der stiller op til det igangværende folketingsvalg. Liste Ø’s folketingsmedlem og beskæftigelsesordfører, Jonathan Simmel, har udtrykt et ønske om at blande våben og trusler ind i Enhedslistens politiske kamp.

Se også Misstänkte gärningsmannen kom till Sverige när han var 7 år – idag berättar paret som kallade på ambulans till 9-åriga flickan han försökte mörda

Læs også Inger Støjberg om shariatørklæder: Ja tak

Læs desuden De fineste kredse og de højeste cirkler 

3 Kommentarer på "Enhedslistens folketingsmedlem Jonathan Simmel: Truer med væbnet revolution"

 1. Manden er allerede temmelig indflydelsesrig, hans parti har jo næsten 10% af stemmerne og opnår muligvis endnu flere ved valget. Og han har støtte fra resten af venstrefløjen og store dele af det, man kalder for den danske “højrefløj”, som består af en ynkelig samling mennesker, der ikke tør fornærme de voldelige venstreekstremister og som faktisk følger både deres narrativ og deres dagsorden til punkt og prikke i samfundsdebatten, med undtagelse af “højreekstremisterne” fra Stram Kurs..

  Man tænker efterhånden at tidspunktet er kommet hvor Danmark, ligesom man højst sandsynligt ender med i USA, burde deles op i to; ét for dem, der går ind for masseindvandring, 72 køn, racebaserede “antiracisme”-regler, grøn klimapanik-omstilling og vegetar-, feminisme- og global enhedsstats- og vaccine-Gestapo virkelighed..
  Og så et land for alle os andre, der tror på at mænd er mænd, kvinder er kvinder, at der er to køn, at vi har en række ufravigelige borger- og frihedsrettigheder og at ikke alle kan blive danskere, bare fordi de ikke synes om at bo i deres hjemland (eller ønsker at gennemføre en global islamisk revolution).

  Det kunne være så fantastisk. For de mennesker, vi er oppe imod, hader os afgrundsdybt og af et ondt hjerte, og har et ubændigt ønske om at fjerne os fra jordens overflade. I første omgang fra medieoverfladen og fra samfundets overflade og i anden omgang fra jordens overflade. De vil helt af med os. Og man kan ikke snakke fornuft med dem. Det er ikke muligt og bliver det heller aldrig. De er fast og 100% overbevist om menneskeskabt global opvarming, om systemisk global racisme, om at “uvaccinerede” er lige så smitsomme som jøder i 30-40’erne, om ikke-hvide menneskers nødvendige “kamp” mod “hvid racisme” (og at der ikke findes anden slags racisme end den hvide, om “patriarkatets” undertrykkelse, om kapitalismens destruktive indflydelse, om at “frihed” er ondskabsfuldt, om at Israel er “en racistisk apartheid-stat”, at zionismen er ren ondskab, at hvide mænd skal bekæmpes… osv osv osv..
  De HADER frihedsbaserede samfund og rettigheder- og de vil af med os.
  Jeg kan ikke se anden løsning end en national skilsmisse, nøjagtig som den kendte økonom Tom Woods er fortaler for i USA. Jeg er efterhånden ligeglad med om de tildeler os en lille ø ude mellem Fyn og Jylland, bare vi kan få et samfund for os selv, hvor vi kan blive fri for de mennesker!!
  Hvis ikke det sker, tror jeg at vi ALLE ender som ofre for “woke”-bølgen, som egentlig er en dårlig betegnelse for det, der sker nu.
  Betegnelsen “Neo-totalitær” er måske bedre- måske har I andre et mere præcist udtryk for den slags mennesker? Men under alle omstændigheder viser udtrykket “neo-totalitær” meget godt, hvad vi er oppe imod.

 2. Har hørt at den temmelig indflydelsesrig Jonathan Simmel får “rødt hår” Hos frisøren, for at se lidt bedre ud. Eller.?

 3. manden har jo menstruation 🩸🩸

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.