Pris til journalister, der afslørede venstreekstremisten Knud Foldschack

Fagbladet Journalisten skriver:

“Guldmedaljen i kategorien Nyhedsprisen går til journalisterne Jeppe Helkov og Angela Brink, der for KøbenhavnLiv har lavet historien ’Knud Foldschack, de svagestes beskytter – eller en kalkuleret forretningsmand?’

Historien handler om forsvarsadvokaten Knud Foldschack, der sidste år blev afsløret i en dobbeltrolle, hvor hans eget advokatpartnerskab blev forsøgt overbetalt af en fond, Knud Foldschack selv er bestyrelsesformand for.

Begrundelsen fra juryen lyder:

”Guldvinderen i nyhedskategorien er en strålende graversag. Et par medlemmer af juryen blev lidt overvældet over de mange sider i indstillingen, men dramaturgien og formidlingen i historierne gjorde, at de fløj igennem og slubrede afsløringerne i sig.

Journalisterne bag historierne blev undervejs truet, hvilket i sig selv er rystende og uacceptabelt. Alligevel har de med rolig hånd formået grundigt, vedholdende og konsekvent at skrælle lagene af en mand, som mange troede de kendte.

Det er imponerende og et flot stykke arbejde.””

*
Man bliver simpelthen truet som journalist, hvis man afdækker kritisable forhold omkring Knud Foldschack. Det er, som juryen skriver, rystende og uacceptabelt. Men næppe overraskende med tanke på Knud Foldschacks mange kontakter i det venstreekstreme miljø.

Se også Danmarkshistoria använder teckningar av profeten i undervisningen

Læs også Danmarks Radio sender partilederdebat: Inviterer ikkevestligt publikum

Læs desuden Homo-islamisten Mohamed Mohamud har ondt i røven over Pernille Vermund ‘s flotte bryster 

3 Kommentarer på "Pris til journalister, der afslørede venstreekstremisten Knud Foldschack"

  1. kill'em all let God sort em out | 6. oktober 2022 ved 19:05 |

    Det viser, at de “røde” er pisse korrupte, og korruptionens farve er rød🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥

  2. Fryd, fryd, fryd! Hvorfor er det mere reglen end undtagelsen, at de, der formår at fremstille sig selv, som værende i besiddelse af en uselvisk godhed, der langt overstråler det fesne niveau, vi andre befinder os på, ja de bliver gang på gang afsløret som det modsatte. Var der lidt flere journalister, der på samme vis lavede, hvad de får deres løn for, var hele den politiske venstrefløj for længst flået ned fra piedestalerne på samme vis.

  3. Det er nærmest sensationelt at der ligefrem er givet en pris for dette arbejde. Jeg er nærmest rystet. Normalt når en repræsentant for den indgroede og systemiske danske samfunds-venstreekstremisme bliver afsløret i ulovligheder eller manipulationer, så når den aldrig at blive til en afsløring fordi nogle blander sig med trusler og/eller vold- eller begge dele- eller vedkommende, der ligger inde med de afslørende oplysninger om venstreekstremisten trues med fyring eller andre arbejdsmæssige eller samfundsmæssige konsekvenser.
    Her er afsløringerne minsandten både kommet igennem til overfladen- og journalisterne bag har fået en pris!!! 😵‍💫😵‍💫😲Chokerende. Mon ikke det er en engangsforestilling?..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.