Det smager lidt af fugl

Det er selvfølgelig et kæmpe problem for kunstverdenen, at der er enkelte kunstnere i Skandinavien, der ikke har underkastet sig globohomo, multikulti, islam og wokeismen. Derfor skal de pågældende udskammes som “nynazister” i kunsttidsskriftet e-flux journal. Men da man ikke kan beskylde folk, der ikke er nazister for at være nazister, uden at komme på kant med injurielovgivningen, må man bruge anderen Methoden.

Derfor har kunsthistorikeren Tobias Dias fra Aarhus Universitet i samarbejde med billedkunstnerne Asker Bryld Staunæs og Benjamin Asger Krog Møller (studerende på Det Jyske Kunstakademi) (trioen udgør Organ of the Autonomous Sciences – “an extra-disciplinary collective for research, art, and infrastructural organization”) gravet dybt i kunsthistorien, hvor de er stødt på den helt perifere kunstbevægelse nashism / nashisme skabt af den danske provokunstner Jørgen Nash (manden bag hærværket på Den lille havfrue). Nashism er et spinoff på situationisme og er næppe kendt af ret mange. I hvert fald stiller jeg mig tvivlende i forhold til, at Philip Bagge fra Patrioterne går live, Ibi-pippi Orup Hedegaard og Rasmus Paludan er bekendte med nashismen.

Tobias Dias, Asker Staunæs og Benjamin Møllers genoplivning af nashismen har som skrevet også mere at gøre med nashismens sproglige sammenfald med nazisme. Det smager lidt af fugl. Og fungerer dermed fint som et stigma, som de tre kan hæfte på kunstnere og politiske aktivister, som Tobias Dias, Asker Bryld Staunæs og Benjamin Asger Krog Møller er uenige med politisk.

Den svenske gadekunstner og dissident Dan Park er ikke nævnt i artiklen på e-flux. Men han bliver ofte rubriceret på samme måde. Her Dan Parks kommentar til det svenske vagresultat – Helg Seger.

Uwe Max Jensens globohomoflag, der illustrerer de progressive bevægelsers indbyggede totalitarisme.


(Illustration: Nazi-Jacob vil i lighed med Tobias Dias, Asker Bryld Staunæs og Benjamin Asger Krog Møller strække sig langt for at standse entartete kunst – kunsthistorieprofessor Jacob Wamberg fra Aarhus Universitet er Tobias Dias’ foresatte)

Se også Rasmus Paludan drev på maktskiftet

Læs også Samtidsmaleri: Osama bin Laden maler sit 9/11-mesterværk 

Læs desuden Italien: Venstrefløjens fascismebeskyldninger prellede af

Be the first to comment on "Det smager lidt af fugl"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.