Pædofili-skandale: Ekstra Bladet skåner sig selv

Ekstra Bladet omtaler en journalist, der er blevet dømt for pædofili. Men Ekstra Bladet nævner ikke på forsiden, at journalisten var journalist på Ekstra Bladet, da han blev anholdt.

Jens Anton Havskov skriver inde i avisen om dommen, der blev afsagt i Retten i Roskilde:

“En 47-årig mand er tirsdag eftermiddag blevet kendt skyldig i at have begået seksuelle overgreb mod en række mindreårige børn, i blufærdighedskrænkelse samt for besiddelse af en stor mængde børneporno.

Da kendelsen blev læst op af retsformanden i den store retssal 1 i domhuset i Roskilde kort efter klokken 13, stod tiltalte behørigt med hænderne foldet foran sig.

Han, som til lejligheden var klædt i mørke bukser, mørk poloshirt og sorte kondisko, fortrak ikke en mine, da kendelsen blev læst op.”

Se også Muhammedmeme: Asger Juhl fra Den Uafhængige vil holde politianmeldelse skjult 

Læs også Tidligere pædofilimistænkte til bal hos Dronning Margrethe

1 Kommentar på "Pædofili-skandale: Ekstra Bladet skåner sig selv"

  1. Ikke alene var han pædofil- han var simpelthen leder af et pædofili netværk!
    Måske viser det her lidt om hvad det er for en slags mennesker, miljøet på EB tiltrækker? Og måske viser det her, hvor udbredt pædofili er her i landet og hvordan visse kredse forsøger at “normalisere” det. Sjovt nok særdeles ofte mennesker fra de samme kredse, der nærmest i døgndrift er beskæftiget med, via deres statskontrollerede massemedie, at svine deres fædrelandselskende medborgere til og fortælle dem, hvor afskyelige mennesker, de er..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.