Prisen for pakistansk indvandring

Outline of ball-shaped bomb with burning fuse rope. Vector illustration. Hand drawn black ink sketch, isolated on white background

Medierne fortier sandheden. Men dette er resultatet af den pakistanske og muslimske dominanskultur, som politikerne har importeret til Danmark. Tre skudopgør og en eksplosion. Læs mere om eksplosionen, der ramte indgangspartiet til vinhandlen Skjold Burne på Godthåbsvej 52 i København, her.

Hvornår får danskerne nok?

Se også Rasmus Paludans, Stram Kurs Sverige, fick 156 procent av rösterna i riksdagsvalet, påstår Bulletins redaktionschef

Læs også En nat på Esbjerg Højskole (Jeppe Kofod og jomfruen – replik til Edvard Munch) 

7 Kommentarer på "Prisen for pakistansk indvandring"

 1. Godt identificeret, Uwe.
  Jeg undrede mig også over denne historie igår og havde straks to teorier: Enten er dette et eksempel på muslimernes kamp mod de alkoholdrikkende vantro- eller også skyldes det et internt opgør, dvs at Skjold Burne på Godthåbsvej har en muslimsk butikschef.
  Det viste sig at det var det sidste scenario, der var tilfældet. Butikschefen for Skjold Burne Godthåbsvej hedder Munir Hussain. Med andre ord er det, vi er vidner til her, formentlig et internt muslimsk opgør, som har kørt i et stykke tid. Og disse interne opgør har det med at udvikle sig på en måde, som risikerer at skade omgivelserne- det er jo set før. En hel del gange faktisk.

  • Min teori er også, at der er tale om et internt pakistansk opgør. Men ingen medier har fundet anledning til at lufte eller spørge ind til den teori.

   • Fordrukken Taber | 19. september 2022 ved 11:36 |

    Lige netop. Ifølge de statskontrollerede medier er vi her nærmest bare vidner til en bombe, der helt tilfældigt regnede ned ovenfra. Det er også noget værre noget med alle de underlige ting, der lige pludseligt og helt tilfældigt rammer, uden at nogensomhelst har nogen fornemmelse af hvad det mon kan skyldes. (Sarkasme kan forekomme..) Bomber og interne muslimske opgør beskrives som opgør mellem “grupper af unge” og hvis man ikke havde en sund mistro til de statskontrollerede medier, så vil man ganske sikkert tro på at alt det her skyldes tilfældigheder og at alle disse voldeligheder bare kommer ud af det blå. Og det lykkes de desværre stadig med, fordi den anden side af debatten er fuldstændig udelukket og censureret væk.

 2. Hvad så med den her trafikulykke med dødelig udgang til følge på en landevej på Sjælland i weekenden.
  TO UNGE mænd – teenagere – er nu sigtet for uagtsom manddrab.
  Den lugter lidt for meget af kulturberigelse…
  Link: https://nyheder.tv2.dk/krimi/2022-09-19-to-unge-koerte-muligvis-om-kap-foer-doedsulykke-paa-sjaelland.

  • Der er rigtig mange eksempler på denne slags bevidst hensynsløs muslimsk dominansopførsel. Folk tror at muslimerne ikke opfører sig sådan med vilje- det er en stor fejl. Det er en taktik, muslimerne synes rigtig godt om at benytte, fordi de har erfaring med at den giver “succes” (=skader eller ligefrem dødsfald til de “vantro”). Folk bliver forvirrede når en eller flere muslimer render rundt og opfører sig irrationelt. Forvirringen resulterer så i at det mål, den pågældende eller de pågældende muslimer har for deres optræden, lykkes.
   Desuden føler de sig som konger over liv og død, når de laver disse “optrædener”. Meget vigtigt for dem.
   Jeg læser en del politirapporter- og jeg har slet ikke styr på alle de historier, som man lynhurtigt kan afkode skyldes muslimers opførsel, i den seneste tid, inklusive drab og hensynsløshed.

   • Ja, der er uendelig mange eksempler hvor efterhånden har lært at afkode teksten for det fremmed fjendtlige element. Men nej vi ganske almindelige mennesker skal selvf. ikke oplyses om etniciteter og afstemninger.
    PS og ‘Herrefolket’ går hånd i hånd imod den totale befolkningsudskiftning mm.
    ‘UNGE MÆND’ er f.eks. en af dem. Så blinker de røde alarmklokker allerede for mig.

   • afstamninger og ikke afstemninger.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.