Fejl og unøjagtigheder om Rasmus Paludan hos Netavisen Pio

David Troels Garby-Holm skriver i et indlæg på Piopio (16. september 2022) om Rasmus Paludan. Garby-Holms indlæg indeholder en række fejl og unøjagtigheder.


Stram Kurs stillede ikke op til det svenske valg, som Garby-Holm påstår. Stram Kurs Sverige stillede op til valget i Sverige. 

Garby-Holm skriver videre, at Stram Kurs blev “udelukket fra at opstille til danske valg”. Det er ikke korrekt. Stram Kurs blev udelukket fra at samle vælgererklæringer frem til september 2022. Stram Kurs kan nu igen samle vælgererklæringer, og hvis partiet når det krævede antal vælgererklæringer, kan Stram Kurs stille op til et kommende folketingsvalg. Stram Kurs stillede i øvrigt op til både kommunal- og regionsvalg i 2021. 

Garby-Holm skriver yderligere: “I oktober 2019 fik han (Rasmus Paludan, red.) svensk statsborgerskab, da hans far er svensker.” Det er unøjagtigt. Rasmus Paludan har været svensk statsborger siden 2000, men fik bekræftet sit svenske statsborgerskab af Migrationsverket i oktober 2020. 

Garby-Holms formulering “Rasmus Paludan har også i Sverige forsøgt at skærpe opmærksomhed på sig selv ved at foretage koran-afbrændinger i indvandrerområder” er dårlig dansk, der ikke burde være sluppet forbi Piopios eventuelle redaktør.

Skærmprint fra Netavisen Pio, hvor de mange fejl og unøjagtigheder stadig kan ses på hjemmesiden.

Replikken til David Troels Garby-Holm er sendt som et læserbrev til Netavisen Pio. Netavisen Pio har ikke ønsket at bringe læserbrevet og har ikke rettet i sin fejlagtige tekst om Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige.

David Troels Garby-Holms profil på Kommunikationsforum.

Se også Tre Kronobergare röstade på Rasmus Paludans parti Stram Kurs Sverige

Læs også En nat på Esbjerg Højskole (Jeppe Kofod og jomfruen – replik til Edvard Munch) Be the first to comment on "Fejl og unøjagtigheder om Rasmus Paludan hos Netavisen Pio"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.