Enhedslistens kulsorte klimahykleri

Pernille Skipper i 2019: “Vi bliver nødt til at få nedbragt antallet af flyrejser.”

Pernille Skipper i 2022: Holder “turistdag” i Washington D.C., USA.

Enhedslisten fremstiller sig selv som et af de mest klimavenlige partier i folketinget. Partiet vil have danskerne til at flyve mindre og nedbringe CO2-udledningen.

I januar 2022 erklærede Enhedslistens politiske leder, Mai Villadsen, at “der er behov for færre flyrejser”.

Men Enhedslistens mantra om “færre flyrejser” klinger hult, når de private flyveture hos Enhedslistens folketingsmedlemmer bliver gennemgået.

Hvordan opfører socialisterne sig, når de ikke er i mediernes søgelys?

Enhedslistens Rosa Lund har fløjet til Mellemøsten mindst fire gange for at deltage i et motionsløb. Rosa Lund deltog fire gange i et arabisk motionsløb i årene fra 2013 til 2016.

Klimaudregninger viser, at Rosa Lund har udledt over seks tons CO2 (kilde: Trafikstyrelsen) på sine flyveture til Mellemøsten – for at dyrke motion – en motion hun kunne have fået ved at løbe rundt om søerne i København.

I 2013 ankommer Rosa Lund til Betlehem, der ligger syv kilometer syd for Israels hovedstad Jerusalem. Iført løbenummer 395 tilbagelægger den kvindelige politiker en rute på 10 kilometer.

Året efter deltager Rosa Lund i samme motionsevent. Denne gang gennemfører Rosa Lund et halvmaratonløb. Rosa Lund besøger også den arabiske by Hebron. På de sociale medier klager Rosa Lund over adgangsvejen til byens største moské.

I marts 2015 flyver Rosa Lund til Mellemøsten igen. Nu har hun følgeskab af partiets daværende leder Johanne Schmidt-Nielsen samt efterfølgeren på posten, Pernille Skipper.

Også folketingsmedlemmet Stine Brix deltager i det arabiske motionsløb. Netop Stine Brix har to år tidligere ledsaget Rosa Lund på en indenrigsflyvetur til Bornholm. De to politikere fravælger den mere klimavenlige transportform med tog, bus og færge, da de skal til Bornholm.

Det vækker stor glæde hos de røde folketingsmedlemmer, når de dyrker motion i Mellemøsten. Det følgende år bliver der igen tjekket ind i Københavns Lufthavn.

I 2016 flyver Rosa Lund, partileder Johanne Schmidt-Nielsen og Pernille Skipper de tusindvis af kilometer og snører løbeskoene. Få uger efter flyveturen overtager Pernille Skipper partilederposten i Enhedslisten.

Flere af Enhedslistens topfigurer har altså deltaget i samme arabiske motionsløb som Rosa Lund.

Pernille Skipper og Johanne Schmidt-Nielsen har tilsammen udledt over seks tons CO2 på deres samlede deltagelse i det arabiske motionsløb. Det er en opførsel, der ikke stemmer overens med Enhedslistens officielle politik.

I 2019 lancerer Enhedslisten en politisk offensiv, der skal få danskerne til at flyve mindre:

“Vi bliver nødt til at få nedbragt antallet af flyrejser, hvis vi vil kunne se kommende generationer i øjnene,” tordner daværende partileder, Pernille Skipper.

Enhedslisten mener, at flyveture er den mest forurenende transportform, og at der skal tages skrappe midler i brug, hvis danskernes CO2-udledninger skal nedbringes.

Det klimahykleriske parti fortier, at Enhedslistens mest profilerede folketingspolitikere jævnligt har fløjet til Mellemøsten for at dyrke motion.

Den største CO2-gris af dem alle er Rosa Lund, der har siddet i folketinget ad flere omgange siden 2011.

Resultatet er glasklart. Enhedslisten udleder tonsvis af CO2, og Enhedslisten står de facto for en kulsort klimadagsorden.

Se også Kammarkollegiet godkänner inte Rasmus Paludans kyrka – han gav valframgång åt SD och makt åt Jimmie Åkesson

Læs også Canada: 32 unge læger døde på to måneder

Læs desuden DR’s seriekrænker: Mads Aagaard Danielsens ven pressede ofre 

1 Kommentar på "Enhedslistens kulsorte klimahykleri"

  1. kill'em all before they kill you | 18. september 2022 ved 11:38 |

    FUCK DE RØDE KÆLLINGER

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.