DR-vært Camilla Boraghi: Fornægter sin iranske baggrund

Nyhedsjournalisten Camilla Boraghi, der er medvært på DR2-programmet ‘Tæt på sandheden’, nægter, at hun er “indvandrer”. Få måneder inden har Camilla Boraghi selv løftet sløret for sin families iranske indvandrerbaggrund.

Camilla Boraghi arbejder også på mediet Den Uafhængige, der tidligere havde Asger Juhl i chefstolen. Som journalist på Den Uafhængige har Camilla Boraghi efterlyst studerende, der er begyndt på teologistudiet i år. Baggrunden for dette er muligvis at problematisere Rasmus Paludans optagelse på samme studie.

Camilla Boraghi har ikke ønsket at svare på, om der er en sammenhæng mellem hendes interesse for teologistudiet og Rasmus Paludans optagelse på teologistudiet. I stedet for at svare på mit spørgsmål har Camilla Boraghi blokeret mig på Twitter.

Iben Skaarup, der er historiestuderende og journalist på Den Uafhængige, har også problematiseret Rasmus Paludans optagelse på teologistudiet på Københavns Universitet. Hun antyder i et tweet, at Rasmus Paludans tilstedeværelse på Københavns Universitet Amager (KUA) udgør en sikkerhedsrisiko for de studerende. Iben Skaarup skriver på Twitter:

“Kan ikke lade være med at tænke på om PET har lavet en vurdering af sikkerhedsrisikoen for studerende på KUA, efter at Rasmus Paludan er startet på Teologistudiet. PET har øjensynligt været med på rustur.”Jeg har stillet Iben Skaarup følgende spørgsmål:

Mener du, at Rasmus Paludan ikke må studere teologi af hensyn til de andre studerendes sikkerhed? 

Iben Skaarup er ikke vendt tilbage med et svar.

Udover at være historiestuderende og journalist på Den Uafhængige er Iben Skaarup også kunstskribentVink.Se også Muhammedmeme: Asger Juhl fra Den Uafhængige vil holde politianmeldelse skjult 

Læs også Rasmus Paludan kommer till Luleå och Piteå 10 september

Læs desuden ‘The lamps are going out over Europe all over again’


Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.