Indvandrer bag voldeligt gaderøveri: Blev ikke udvist

Politiet efterlyser kosovoalbaneren Vait Vragolli for blandt andet trusler og afpresning. I 2014 blev Vait Vragolli idømt fængsel for et gaderøveri, hvor offeret blev slået og sparket. Vait Vragolli blev ikke udvist.

Vait Vragolli er 26 år. Han er cirka 170 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har kort sort hår og fuldskæg. Vat Vragolli har en meget karakteristisk tatovering på højre side af halsen med navnet ”Valentina”.


(Fotos: Politifotos)

Se også Försvarhögskolans terrorforskare totalt okunnig om polisarbete kommenterar Rasmus Paludan från Stram Kurs Sverige

Læs også Ikke klassekamp, men identitetskamp

Læs desuden Er der en sammenhæng? Rasmus Paludan besøger Växjö, samtidig bryder en kirke i byen i brand.

1 Kommentar på "Indvandrer bag voldeligt gaderøveri: Blev ikke udvist"

  1. Endnu en af disse bundløs kriminelle og samfunds-nassende Balkan etniciteter. Mange af dem vi har boende i Danmark og nordeuropa fra det tidl. ex-Jugoslavien stammer ud af en regulær sigøjner kultur hvor æresbegreber som æresdrab, pengehvidvask og fuldstændig disrespekt for landets gældende love og regler, læs retsstaten lever for fuldt blus.
    Det er fuldstændigt horribelt at man ikke begynder at hjemsende alle dem fra Balkan af vi har boende på alle mulige opholdstilladelser. Der er ikke krig på Balkan mere. Det hedder sig at de jo er så godt integrerede. Men virkeligheden er en ganske anden, de lever i ghettoer og vil ikke være en del af det danske samfund.
    Om ikke ret mange år bliver flere lande på Balkan medlem af EU. Så kan de stikke snablen direkte ned i EU’s store pengetank og blive forsørget derfra og ikke via den danske stat.
    Hjem med Balkan’o’vic.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.