13 Kommentarer på "Forsvar tørklædet: En unheimlich fornemmelse af, at hvor, der burde være noget, er der intet"

 1. kill'em all before they kill you | 6. september 2022 ved 10:23 |

  FORBYD ISLAM i stedet for.

 2. Og samtidig fortier de danske statskontrollerede massemedier og de sociale medier historierne om de mange muslimske kvinder, der gør oprør mod tørklædetvangen, med frygtelige konsekvenser for dem selv. Man går automatisk ud fra at alle muslimske kvinder synes at tørklæde, hijab, niqab osv er udtryk for muslimske kvinders ønsker og udtryk for deres opfattelse af frihed.
  Komisk. Og tragisk. Igen skyldes det vores samfunds totale kulturelle sammenbrud og afskaffelsen af kristendommen som hovedreligion i Europa at det her kan lade sig gøre.
  Men igen må man bare konstatere at det åbenbart er jo det, mine landsmænd vil. Farvel til kristendommen og vores judæo/kristne kultur og alt, hvad der følger med og goddag til islam og alle de regler, der følger med. Konverteringen til islam er i fuld gang og hele kontinentet ender med at blive islamisk indenfor få årtier, hvis det nuværende tempo fortsætter.

  • Det forestiller en generisk muslimsk pige/kvinde med tørklædet.
   Det var da en skit forestilling.
   Jeg synes det ligner er ophængt træsko, med anlæg til en sløjfe.

   Vil politikerne ikke gøre noget ved denne “Blæreklud” skal vi Danskere tage os sammen og rive kluden af og pisse på den.

   • Fordrukken Taber | 6. september 2022 ved 13:23 |

    Held og lykke. Der er strenge straffe for en sådan handling og modstand mod islam kommer til at blive straffet langt hårdere i fremtiden.
    Og så længe både politikere og mine landsmænd i stort tal går kraftigt ind for islamisering af landet, med voldsom forfølgelse og hetz mod modstandere af denne islamisering og den etniske udrensning af danskerne, så er sandsynligheden for at lykkes med nogensomhelst handling, der går imod strømmen, lig nul. Det samme gælder forøvrigt kampen mod coronavaccine-nazismen, som jeg kalder den, og dens tilhængere; langt størsteparten af vore landsmænd støtter helhjertet de uduelige og, for udsatte grupper (især unge!), direkte farlige vacciner, selvom et ufatteligt stort antal mennesker er både ramt af skader og er blevet dræbt af dem, som resultat af udrulningen- og især hetzen mod de “uvaccinerede”.
    Vore landsmænd elsker og omfavner socialisme, totalitære forhold og islam- og jeg forudser at indenfor 10 år (og måske langt hurtigere, for vi nærmer os allerede det punkt nu!) har islam nået så stor indflydelse i hele Europa at flere lande allerede på det tidspunkt ER konverteret. Her er mine spidskandidater som tidligere nævnt Sverige og Belgien, men helt ærligt så synes jeg faktisk at Tyskland efterhånden er så nedsunket i elendighed på alle områder at det sagtens kunne blive dem, der konverterer først..
    Så kan man spørge: Har jeg ikke et budskab om håb?
    Mit svar vil nok, baseret på det danske samfunds nuværende tilstand og den grænseløse censur, der er tvunget ned over pressen her i landet, være “Ikke rigtig”.
    Jeg ser INGEN positive tendenser i samfundet i øjeblikket. Tværtimod. Og enhver modstand mod det narrativ, der har domineret i de sidste mange årtier undertrykkes nu langt mere effektivt end tidligere, inspireret af totalitære samfunds ideer på området.

  • I Storbritannien og især i Birmingham området er det nu gået så galt at selv ordensmagten nu går ind for at skulle lefle for muslimerne, og dermed Islam, ved at lave bønner til Allah og be til de mørke kræfter.
   Deres politi er vel mere eller mindre ved at være infiltreret og fordærvet indefra af denne middelalderlige og totalitære lovreligion Islam.
   Link: https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/brummie-police-officer-joins-muslim-24931916

   • Fordrukken Taber | 6. september 2022 ved 23:30 |

    Lige netop, nordiclux. Og det eksempel, du kommer med her, er bare et i et hav af utallige eksempler, der ikke kommer op til overfladen, fordi langt den største del af pressen ganske enkelt nægter at skrive om det, for ikke at fornærme muslimerne. Kun hvis eksemplet er så grelt at pressen er tvunget til at omtale det, kommer der måske en notits om det i avisen, men ellers ignorerer de allerhelst alle eksempler på muslimsk vold og dominanskultur og venter hellere på at et hvidt menneske taler dårligt til en muslim på gaden, så den hvide kan blive udskammet i alle landets aviser og af førende politikere samt naturligvis fyret fra sit arbejde og udsat for fremtidig Berufsverbot, med et “racist”-stempel plantet i panden resten af livet.
    Hvis man gør verbalt eller fysisk oprør mod den etniske udrensning, som er en kendsgerning efter årtier med uhæmmet masseindvandring, bliver man stemplet som tilhænger af hvidt overherredømme, nazist, racist, misygonist osv osv osv. Islam MÅ IKKE kritiseres, for så styrter politikernes og vores landsmænds verden sammen. Så vil de hellere have at alles verden styrter sammen end at deres luftkastels ønsketænkning om det glade multikulturelle Danmark skulle vise sig ikke at kunne bekræftes af virkeligheden.

  • Jaaa! Samtidig med den totalitarisme(politisk/offentlig) og de nepotistiske vennetjenester i samfundet der er godt og grundigt hjulpet på vej af en enorm indvandring-og-islamisering er der ikk’ engang medregnet dette enorme hyper-fedt-lag af pampere i form af ekspert/konsulent bistand i form af DJØFFER’erne.
   Netop disse politisk korrekte snyltere og pampere som djøffer’ne jo i sandhed er forarmer samfundet både økonomisk men da også kulturelt i flere ‘lag’.
   Kender til en der nærmest er flygtet væk fra alle de enorme problemer vi står i for 15 år siden til Tenerife, Kanariske øer. Nu er parnasset-og-djøfferne også begyndt at komme derned for at opkøbe lejlighedskomplekser og langtidslejer dem ud via time-sharing til alle deres politiske ‘venner’, pampere fra Soc.dem, SF, de radi’gale og andre over i dette venstre drejede spektrum. Først udnytter de den jævne danske befolkning groft for så derefter at ‘flygte’ og bosætte sig i favorable boliger(luksus) eksotiske steder langt væk fra fædrelandet. Bunden er nået !

 3. det var så bare lige at minde om at grænsen er ved at være nået for Importen af Kebabruller.

  • Det kan jeg nu ikke rigtig få øje på, Charles. Jeg synes tværtimod at alle tegn i sol og måne tyder voldsomt på mindst lige så stor muslimsk indvandring i de kommende år som i de foregående- (for slet ikke at tale om de uendelige familiesammenføringer!)- og deraf selvfølgelig yderligere islamisering.
   Der skal ske mirakler for at vende udviklingen. Såsom at danskerne lige pludselig finder selvrespekten og kærligheden til deres judæo/kristne kulturbaggrund tilbage og lige pludselig opdager at måske er frihed og en generel mistro mod myndigheder og en antiautoritær holdning sundt at have.
   Men også på dette område- ligesom på alle andre- fejler vore landsmænd totalt. For nu at sige det mildt.
   Og så kan vi mene, hvad vi vil. Udviklingen går den modsatte vej, som den har gjort i de sidste 50-60 år. Sålænge at et kolossalt flertal af danskerne går ind for ateisme, socialisme og “multikulti” så fortsætter ræset mod bunden.

   Også tak til nordiclux for endnu et meget interessant indlæg- ja, det kan jo ikke undre mig at høre at netop de samme typer, der arbejder ivrigt på at organisere, gennemstrukturere, mikrostyre og bureaukratisere danskernes liv, er nogle af de første, der flytter langt væk fra Danmark, og langt væk fra de forhold, de selv har været højst medvirkende til at skabe.

 4. kill'em all before they kill you | 7. september 2022 ved 13:30 |

  lad os få en atomkrig, så er den skid slået, for så er vi fleste udryddet, selvfølgelig helst m’erne

 5. Til Charles kommentar fra kl 13.25:
  Det kan vi godt blive enige om. For mennesker som os blev grænsen ikke bare nået, men også voldsomt overskredet for efterhånden meget længe siden.
  Men mennesker som os (eller også taler jeg bare om mig selv) regnes i vores eget samfund ikke for at være det lort værd, som andre mennesker træder i på gaden, hvis de er uheldige.
  Mennesker som os, der tror på vestlige værdier som den judæo/kristne kulturarv, borger- og frihedsrettigheder og det danske folks førsteret til deres eget land, regnes som og stemples som ulødige, uvidende, potentielt farlige og voldelige (så man også har en undskyldning for at rydde os af vejen), ufølsomme, fascistiske, racistiske, nazistiske, mandschauvinistiske/misogynistiske osv osv osv.. man bliver tillagt alle mulige tænkelige dårlige egenskaber og fordomme samt ovenikøbet meninger, som man ofte ikke har- og det er ikke kun magthaverne, der stempler én- det er ALLE. Eller så godt som alle. Folk er ganske enkelt forudprogrammerede og hjernevaskede til at hade mennesker som os.
  Vi kan med andre ord konstatere at siden Glistrup for et halvt århundrede siden startede kampen for mere personlig frihed i Danmark og kampen imod det totalitære islam, så er der INGEN fremskridt sket. Tværtimod så er mennesker, der har den mening at frihed og respekt for vores kultur skal være rammen for vores eksistens her i landet, så forfulgt og hetzet imod som aldrig nogensinde før. Og det kommer næsten alle steder fra.

  Det korte af det lange er at vi to sagtens kan blive enige om at grænsen forlængst er nået- og overskredet. For os. Men så længe et massivt flertal af landets befolkning, uanset årsag, har den stik modsatte mening, så fortsætter landet mod sit ophør som vestligt land og mod en fremtid som muslimsk. Og det lader ikke til at de nuværende metoder, der bruges for at ændre på dette katastrofale forhold; dialog, oplysning, debat osv, har nogensomhelst mærkbar effekt på den offentlige danske opinion, udover at de nationalborgerlige også bliver voldsomt censurerede, udsat for lawfare og hetzet i en grad så de nærmest er forsvundet fuldstændig ud af mediebilledet!
  Danskerne har på den hårde måde lært at når man lukker fjenden ind i landet i hundredetusindevis, så opnår man de samme forhold som andre lande har nu- som f.eks. Libanon. Utroligt nok så lader det ikke til at have haft nogen betydning for danskerne, som de er flest- de vil nu have endnu mere af det samme mareridt.

  Jeg tror simpelthen at den eneste tilbageværende løsning efterhånden er at arbejde for at udskille en del af Danmark til friområde for mennesker, som ikke ønsker at følge den vanvittige kurs, som vore landsmænd er trådt ind på. For det med at prøve at overbevise 98% af befolkningen om at Stram Kurs´ politik faktisk er den i særklasse mest moderate af alle politiske retninger i Danmark er ikke noget, der kommer til at ske. Folk er simpelthen hjernevaskede og dybt hadefuldt indstillede overfor frihedsorienterede.
  Når mainstream politikken bliver ekstremistisk, som den er blevet i Europa og Danmark, i løbet af de seneste mange årtier, så er enhver dissens pludselig revolutionær, uanset hvor moderat, den er.

  Det ulmer forøvrigt kraftigt i USA (for nu at sige det mildt!), hvor der er seriøs tale om at kløften i amerikansk politik- og især i befolkningen- nu har nået det punkt, hvor befolkningens uoverensstemmelser efterhånden har nået det punkt, hvor republikanere og demokrater ganske enkelt ikke længere kan leve i samme land.
  Fortsættelse følger på det punkt og bliver interessant at følge- og så kan jeg ikke lade være med at tænke på “kill ´em all”´s kommentar ovenfor- jeg begynder at tænke at det rent faktisk er en risiko, vi kommer til at leve under igen (den var jo konstant under Den kolde Krig).

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.