Asger Trier Engberg bliver vært på 24syv

24syv opruster i øjeblikket med flere nye programmer og værter. En af de ny værter bliver Asger Trier Engberg, der hidtil har slået sine folder på TV Frihed i Nordjylland. Det oplyser Asger Trier Engberg på sin Facebookprofil. Asger Trier skriver:

“Kære Facebookvenner.

Jeg har taget jobbet som vært ved radio 24/7. Jeg havde faktisk et utrolig spændende møde med Simon (Simon Andersen, red.) og Viktor, som står for radioen.

De er ambitiøse, og vil gerne prøve noget nyt. Det synes jeg er rigtig fint.

Der er helt sikkert mange af jer, specielt islamkritikerne, som mener, at jeg nu måske “sælger lidt ud” ved at gå ind i mainstream.

Men, jeg gør det af følgende årsager.

For det første fordi, at islamkritikken er ikke opposition til mainstream længere. Den ER mainstream. Så giver det efter min mening ingen mening at fortsætte med at være i opposition til mainstream. Så synes jeg, at det giver mere mening, at begrave stridsøksen, og stoppe konflikten.

For det andet, så er der mange andre dagsordner, som jeg går meget op i. Den grønne omstilling, det socialpolitiske, magtkritikken og meget andet, som bliver bedre og stærke repræsenteret i Radio 24/7 end TV Frihed, af den årsag, at jeg vil have flere mennesker til at hjælpe mig. Jeg får nogle til at hjælpe med research.

For det tredje fordi, at jeg er meget ambitiøs med at forsøge at skabe bro imellem dem som er udenfor magten, og dem som har magten. Pointen med programmet bliver, i forlængelse af TV Frihed, at give en platform for dem, som ellers ikke kan komme igennem i de andre medier.

Så, jeg ved godt, at mange bliver irriteret på mig, fordi jeg går mainstream.

Men jeg synes, at der er mange gode argumenter, og jeg oplever en meget stor og god velvilje fra radio 24/7.

Så sådan er det.”


Se også Rasmus Paludan streamas live just nu från Gävle med Stram kurs Sverige

Læs også Up your ass, Valerie Solanas 

Læs desuden Islamist Ahmad Aljamal truer danskerne: Muslimerne vil sejre

Be the first to comment on "Asger Trier Engberg bliver vært på 24syv"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.