Kristendemokraterne – Danmarks islamiske parti?

Elif Demir Gökce

Valgkampen er startet, og de såkaldt ‘kristne’ politikere vil også have del i de mange muslimske stemmer. Det flugter fint med folkekirken, der i årevis har kæmpet for øget islamisk indvandring.

Kommunalpolitikeren Elif Demir Gökce, der er kendt i offentligheden for sine udtalelser om terrordrabet på den franske skolelærer Samuel Paty, har meldt sig ind i Kristendemokraterne. Det oplyser Kristendemokraterne i en pressemeddelelse på Facebook.

Kristendemokraterne bliver dermed repræsenteret i kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune, hvor Elif Gökce blev valgt ind for Det Radikale Venstre ved kommunalvalget i 2021.

(Foto: Pressefoto / Det Radikale Venstre)

Se også Gatunämnd i Uppsala hänvisar till Polisen om Rasmus Paludans besök vid Uppsala moské

Læs også Tre pædofile. Men det er kun Simon Spies, der stilles til ansvar. 

Læs desuden Rasmus Paludan er blevet ærkebiskop

4 Kommentarer på "Kristendemokraterne – Danmarks islamiske parti?"

 1. Okayyy.. så en muslim repræsenterer nu Kristendemokraterne i Brøndby?? 😆😆😆😆😆Måske de skulle overveje at skifte navn..

 2. Det ER enormt populært med at få skiftet sit navn ud med et der er værdimæssig i ‘synk’ med tidsånden. Kristendemokraterne burde jo konverterer til MuslimAntiDemokraterne.
  Hver gang der er ‘en’ der har åbnet mundet fra Krist.demok. bla. den nu afgåede forkvinde(i ren MeToo ånd) så kan man være sikker på at vi danskere er så modbydelige og slet ikke vil hjælpe hele verdens befolkning der er på flugt.
  Specielt de der såkaldte ‘FN kvote-flygtninge’ som bla. dem fra Eritrea.
  Her ses et eksempel på den ædleste form for kulturberigelse fra netop en masse negroide mænd fra Eritrea der viser deres ‘kultur redskaber’ frem fra fredens religion ved en kulturfestival i Gießen, Tyskland. Er det den slags berigere som ‘Krist.demok.’ gerne vil have langt flere af til DK ?
  Link: https://twitter.com/ainyrockstar/status/1562135378047426561

  • nordiclux: Glimrende pointe, da du skrev (om bla Kristendemokraternes spidskandidaters generelle holdning til danskerne):
   “så kan man være sikker på at vi danskere er så modbydelige og slet ikke vil hjælpe hele verdens befolkning der er på flugt”.
   Den er ramt temmelig godt, også (og måske især) i forhold til de danske præsters generelle holdning til deres landsmænd. Jeg har slet ikke styr på, hvor mange højmesser, jeg har været til, hvor man for 500.000.gang skulle høre på den gamle moralprædiken om hvor forkælede vi danskere er, hvor meget mere, vi har at “give” til den tredje verden, hvor mange flere “flygtninge”, vi kan tage imod (undtagen tilsyneladende kristne flygtninge, dem fokuseres der helt bevidst overhovedet ikke på), og hvor stor en trussel de “umenneskelige” og “fascistiske kræfter” i samfundet (med tydelig adresse til Stram Kurs) er.. osv osv osv..
   Det værste ved det her er at disse mennesker ikke kan enes med frihedsorienterede mennesker om nogetsomhelst. de insisterer på at for at gøre verden bedre, så skal vi andre enten opføre os nøjagtig som de vil have eller træde helt af vejen- som i helt og aldeles, helst ned i en grav. For det er der, de synes, vi hører til. Vi udsættes for den ene hadekampagne og hetz efter den anden og det stopper ikke, før vi alle er ryddet af vejen eller har været igennem en opdragelseslejr og lært lydighed overfor det nye vidunderlige system med “mangfoldighed”, “tolerance” (undtagen overfor frihedsorienterede), “antiracisme”, “grøn omstilling”, “bæredygtighed” osv osv- alle disse kodeord for tyranni og diktatur.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.