Jim Lyngvild er ikke typen, der vælger det populære standpunkt

Modedesigner med meget mere – Jim Lyngvild – skriver om Simon Spies på Facebook i kølvandet på en tv-udsendelse, der er stærkt kritisk overfor Simon Spies’ behandling af sine unge kvindelige ansatte:

“Nu ser jeg, at flere ansatte og tidligere ansatte i SPIES vil have en officiel undskyldning – FRA LEDELSEN.

Ikke fordi ledelsen har gjort dem noget, men fordi der engang var en MEGET skøn mand, der hed Simon Spies. Ja, han var for meget, for vild, for liderlig, for alt muligt – men han var det i en tid, hvor Danmark havde brug for fremdrift og nye tanker for at komme ud af “middelalderen” – og han sprængte rammerne for det mulige.

NU skal han tampes på, som alle, der ikke lige passer ind i det moderne WOKE billede af “Hvordan man er så forbandet politisk korrekt”, og det er jo noget forbandet svineri.

Måske var det ikke det smarteste med de der Morgenbolledamer – men HEY, vi lærte af det og har ikke (mig bekendt) store problemer med dette – hvilket man jo stadig ser i mange andre (lande?, red.)

Metoo skal for alt i verden undgås, men vi KAN ikke bygge en 40 årig gammel sag ind i nutiden og banke med nutidens kraft på fortiden synder.

PS: HUSK, Simon gjorde det i fuld offentlighed – i ugeblade og så videre. Så måske er det OS, der er krænkerne, for vi LAPPEDE det i os. Måske er det her, hele kimen ligger. At vi mennesker, forældre, brødre, venner og så videre VED, at disse ting sker, men bagefter får en dårlig smag i munden over, at vi NØD “Hekseafbrændingen”, mens den stod på. FOR SÅDAN ER VI MENNESKER. Og man kan ikke komme og sige undskyld eller BEDE om undskyldning på bagkant – for du var SELV en del af det. Du nød det selv.

PPS: DET VAR jo også en dejlig ferie – og Grisefesten var så hyggelig – SKÅÅÅL!”

Jim Lyngvild skriver om Simon Spies på Facebook.

Se også Umeå live just nu med Rasmus Paludan i Stram Kurs Sverige

Læs også Dan Park får lukket sin Twitterkonto

Læs desuden Tre pædofile. Men det er kun Simon Spies, der stilles til ansvar. 

Be the first to comment on "Jim Lyngvild er ikke typen, der vælger det populære standpunkt"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.