Rød-Grønne løgne: Enhedslistens ungdomsparti lyver om angreb på Oslo Pride

I et tweet påstår Rød-Grøn Ungdom, at det var en højreekstremist, der ødelagde Oslo Pride Paraden i juni. Det er ikke korrekt. Oslo Pride blev aflyst, fordi en iransk jihadist med sympati for Islamisk Stat dræbte to mennesker i Oslos homokvarter natten inden Oslo Pride.

Rød-Grøn Ungdom er ifølge egne oplysninger en “landsdækkende bevægelse af over 750 unge socialister, klimaaktivister og antiracister”. I praksis er Rød-Grøn Ungdom Enhedslistens ungdomsparti.

Rød-Grøn Ungdom – i praksis Enhedslistens ungdomsparti.


Gerningsmanden bag terrorangrebet i Oslo var ikke “højreorienteret”. Gerningsmanden er Zaniar Matapour. En 42-årig kurdisk muslim fra Iran med norsk statsborgerskab.

Zaniar Matapour dræbte to og sårede 19, da han skød vildt omkring sig ved natklubben London Pub. En bar, der på Instagram præsenteres som ‘Gay headquarters since 1979’. Som en konsekvens af terrorangrebet er Oslo Pride 2022 aflyst.

Den norske avis VG skriver følgende om gerningsmanden:

“42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika. … På en pressekonferanse lørdag formiddag bekrefter politiet at mannen som er siktet er kjent både for politiet og PST fra tidligere. …

Mannen kommer fra den kurdiske delen av Iran, og kom sammen med familien til Norge som flyktning da han var barn. Han er norsk statsborger og er bosatt i Oslo.”

Se også Video: Live just nu från Sollentuna med Rasmus Paludan i Stram Kurs Sverige

Læs også “Bloggere med r……i klaskehøjde”

Læs desuden Beboer på Udrejsecenter Kærshovedgård er mistænkt for at være al-Qaeda-leder i Skandinavien

2 Kommentarer på "Rød-Grønne løgne: Enhedslistens ungdomsparti lyver om angreb på Oslo Pride"

  1. kill'em all before they kill you | 22. august 2022 ved 00:04 |

    memento et mori cum 💀

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.