Nettos dans om regnbuekalven

Når du handler i Netto, så støtter du stærkt venstreorienterede bevægelser og organisationer i LGBT-miljøet, der blandt andet arbejder for øget islamisk indvandring og åbne grænser i Danmark. Dine indkøb og madvarer er politiske.

Netto er hovedsponsor for Cph Pride. Den politiske formand for priden er Lars Henriksen, der stiller op for islamistpartiet Frie Grønne. Frie Grønne arbejder for yderligere islamisk indvandring og en genindførelse af blasfemiparagraffen.

Dokumentation.

(Regnbuekalv via CS)

Globohomo-flag skabt af den danske billedkunstner Uwe Max Jensen.

Se også Familjefest ställer in eftersom Rasmus Paludan håller demokratiskt valmöte som inte krockar

Læs også Don’t kill Santa – hommage to Salman Rushdie

3 Kommentarer på "Nettos dans om regnbuekalven"

 1. netto har altid været voldsomt usympatiske. Lige fra alle eksemplerne på deres kopi af designvarer over deres elendige behandling af medarbejderne og til nutidens Pride-sponsorat.
  Prisen er blevet erobret af de venstreekstreme, samfundsomvæltende kræfter. Indenfor LGBT-kredse er der også modstand mod den måde, Pride fremstår idag. Det er mit helt klare indtryk at Pridens hysteriske og ekstreme identitetspolitik er blevet for meget for store dele af LGBT-miljøet.

 2. Ingen abekopper-vaccine?

 3. FARVEEEL !
  Blev der lige sagt i en lokal NETTO i dag.
  To åbenbart nyligt ansatte Somali-teenagere – hunkøn – med sort mini slør og sorte muslim mini-gevandter var øjensynligt de eneste i butikken da jeg entrerede. Ingen danske ansatte tilstede.
  Samtidig var butikken for mestendels besøgt af andre indvandrer grupperinger.
  Det var mere end rigeligt!
  Jeg sætter ikke min fod indenfor i denne kultur-beriger butik mere.
  NETTO og flere andre af de Salling Group butikker er blevet de rene rendyrkede venstreorient. , regnbue/genderaktivist indvandrer buler.
  SLUT ikke mere denne NETTO. NIX BIX!
  Nej sikke dog en regulær skod-op(ned)levelse.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.