Politiet ikke i tvivl: Terror i Danmark

En 33-årig knivbevæbnet mand er ifølge flere medier blevet sigtet efter terrorparagraffen. 18. juli 2022 kørte den terrorsigtede i en sølvgrå Mercedes ned ad gågaden Frederiksgade og Busgaden i Aarhus, hvor vidner flygtede og sprang for livet.

Terrorsagen har hidtil været fuldstændig mørkelagt af de danske myndigheder.

Dagen efter det formodede terrorattentat blev Frederiksgade plastret til med koranklodser.

Se også Radio Sigtuna bevakar inte när Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige kommer till Valsta i kommunen

Læs også Aminata Amanda Corr fik en lang næse i retten; billedkunstner Uwe Max Jensen blev frikendt for at have blufærdighedskrænket hende 

Læs desuden Dan Park: The Minds Of 99 Danmark. Värdelöst.

7 Kommentarer på "Politiet ikke i tvivl: Terror i Danmark"

 1. Jeg har ikke set denne ellers ret store sag omtalt nogetsomhelst sted i massemedierne. Måske er der nogle, der nævner det i en notits et sted..
  Eller for at sige det på nutidig’sk:
  “Danish lives don’t matter”..
  Og nu vil jeg komme med dels et “rant” og dels et verbalt angreb på navngivne danske præster!
  Den eneste grund til at ingen liv gik tabt her var formentlig- igen- befolkningens opmærksomhed, tekniske dygtighed (dygtige undvigemanøvrer da bilen kom ræsende) og årvågenhed. De ved nemlig godt at de er nødt til at have øjne i nakken og at være konstant på tæerne for at undgå at blive det næste offer, for både mange af deres islamofile landsmænd, som anser alle, der er imod masseindvandringen for at være “racister”, og de islamofile autoriteter virker hamrende ligeglade med om der render muslimske voldsmænd rundt og retter deres våben mod danskere- og selvfølgelig især danske kristne eller jøder, som mange danskere, tydeligvis smittet af hadefulde muslimers retorik, anser for at være “zionistiske undertrykkere”, der støtter en “besættelses-apartheidstat” og det sædvanlige antijødiske propaganda.
  Det er længe siden at vore jødiske landsmænd har kunnet gå rundt i offentligheden i nogenlunde fred! Og Synagogen er- med god grund- konstant bevogtet. Og generelt set er det nærmest et mirakel at vi har haft så få ofre for muslimsk terrorisme og forfølgelse af “vantro” i Danmark. Jeg har indtryk af at det indtil flere gange næsten udelukkende skyldtes udenlandske efterretningstjenester indsats at dusinvis af danskere er blevet reddet fra at dø før deres tid.
  Alligevel havde præst Anne Edmond Pedersen ikke alene den frækhed, men efter min mening uforskammethed, ved en højmesse i Trinitatis Kirke for nogle uger siden, at påstå at “kristne i Danmark ikke er forfulgt”! Nå??!! Vi er ellers rigtig mange, der har det indtryk at ikke alene er folk ligeglade med kristne her i landet; det er forlængst også gået over i hetz og især for muslimernes vedkommende- som altid- fysisk forfølgelse, trusler, nedladende verbale angreb og direkte fysisk vold mod de “vantro” kristne, som senest set i Jylland. Så kan man påstå at bilangrebet i Jylland var rettet mod “tilfældige”. Og at attentatmanden var “psykisk syg”. De sædvanlige “talking points” fra mennesker, der nægter nogensinde at nævne islam og terrorisme i samme sætning og som ønsker at kriminalisere dem, der gør! Igen- bortforklaringer. Og mere eller mindre manipulation- for det er de “vantro” danskere som sådan, der er under angreb. Og hver gang sådan et angreb lykkes, er der stor fejring i de muslimske kvarterer og blandt muslimer på internettet. Og hvis man ser på problemet globalt, så er kristne (sammen med jøderne) den suverænt mest forfulgte religiøse gruppe! Ikke muslimer, som man ellers skulle få indtryk af når man hører på prædikenerne i de danske kirker- der får vi konstant at vide hvor “forkælede” vi danskere er, søndag efter søndag bliver vi faktisk nærmest skældt huden fuld over hvor forkælede og rige vi er og får at vide at vi skal bede for “flygtningene”. Ved at bagatellisere kristenforfølgelser i Danmark, sagde du mere eller mindre i Trinitatis at kristenforfølgelser i hele verden er uvæsentlige, fordi “ii Danmark er kristne ikke forfulgt”!! Og så var den sag åbenbart lukket, for det var noget, du gjorde meget af at sætte en tyk streg under at “fastslå”..
  Et ufatteligt navlepilleri og en ufattelig svinsk bagatellisering fra en af de mange personer, der ellers har så travlt med at fortælle om hvordan vi skal beskæftige os med hvad der foregår på verdensplan og ikke kun kigge på vores egen forkælede navle, men gøre alt for at hjælpe alle de mennesker, der er forfulgt i udlandet og som “banker på vores dør” og som vi selvfølgelig absolut skal lukke ind i landet og i vore hjerter og alt det andet sødsuppeløgn- og at der selvfølgelig er plads til mange flere af de påståede forfulgte “flygtninge”. Men det må jo så udelukkende være de ikke-kristne, du tænker på, for i din verden er det åbenbart ikke noget problem at kristne bliver forfulgt, så længe det ikke foregår i Danmark!! Forøvrigt slog din kollega, Erik Høegh Andersen, for ca 3 år siden ved en anden prædiken i Trinitatis, netop til lyd for at vi skulle have mange flere flygtninge til landet. Det må så åbenbart også være ikke-kristne, han tænkte på, hvis han ligesom dig også mener at eftersom forfulgte kristne i jeres øjne ikke er noget problem fordi de “ikke er forfulgt i Danmark”??.. Under alle omstændigheder er din udtalelse en gigantisk selvmodsigelse. Rigtig mange præster har så travlt med at forklare os at vi skal lukke masser af nye “flygtninge” ind i landet. Mener alle dine kolleger så også at det ikke skal være de kristne flygtninge??!.. eller har jeg helt misforstået dig?.. det har jeg ihvertfald ikke selv indtryk af.
  Her er min opfordring til Anne Edmond Pedersen og de andre præster, der bliver ved med at prædike om hvor forkælede danskerne er, hvor forfulgte muslimerne er og hvor uvedkommende det er at kristne forfølges som aldrig før:
  I taler imod bedre vidende! Hvis I ikke kan erkende dette, så sig op fra kirken og bliv muslimer i stedet for – det er jo islam, I kæmper for!

  • De ‘stakkels’ flygtninge fra alle de muslimske lande, der flygter fra alle uhyrlighederne og rædslerne i de ‘shithole countries’ er virkelig noget der kan få en emir – eller – arabisk sheik til at være sit fulde es. man kan næsten se at han nyder, det han kommer frem til ->
   Europa bliver det nye Mellemøsten siger sådan en islamistisk sheik her i dette interview:
   Link: https://twitter.com/FlyktingAGP/status/1558754782034235393

   • Fordrukken Taber | 15. august 2022 ved 09:39 |

    Nu er jeg ikke på twitter (og regner heller ikke med at åbne en konto der), men jeg er sikker på at den islamistiske sheik får ret i sin forudsigelse. Eller som vi kalder det visse steder: “Libanisering”.
    Og tingene kan gå hurtigt. Den saudiarabiske oliegigant Saudi Aramco har netop annonceret et rekordoverskud i kvartalet- og jeg er ikke i tvivl om at de mange penge, den saudiarabiske stat og kongefamilien personligt inddriver gennem olien, vil blive brugt til opførelse af nye saudiarabisk financierede moskéer i Vesteuropa og muligvis køb af flere vesteuropæiske fodboldklubber.
    Tingene går hurtigt nu.

  • Det Saudi arabiske olie-og-gas kompagni Saudi Aramco som ligefrem afslører deres overskud(profit) på næsten 50 mia US $ for andet kvartal, altså på bare tre mdr. er nærmest skræmmende og helt uden blusel at de gør det. Som en stor sjask våde klud lige direkte i hovedet på det fortabte og islamisk ødelagte vesten. De kan manipulere den vestlige verden i deres ønskede islamistiske retning ligeså meget de vil. Alle topklubber mangler penge og ofte i store underskud. Den helt perfekte platform for en emir eller anden religiøst overhoved i den arabiske verden til at sikre sig stor indflydelse i den vestlige demokratisk del af verden.
   I den forbindelse syns jeg også at det forestående fodbold VM i Quatar i slut november skulle være nedstemt og i den grad ikke være blevet afholdt af mange forskellige årsager. Det er simpelthen den allerværste form for ‘sports-washing’ der er blevet blåstemplet af den øvrige demokratiske verden(vesten).
   Der sidder da uden tvivl sheiker og andre emirer, imamer etc. og skraldgriner og fryder nu over at det kommer til at finde sted. Se hvor vesten er totalt til grin og er underlagt den muslimske verdens luner og ‘sorte’ oliepenge.
   Jeg syns i det hele taget at den internationale scene for topfodbold i specielt de store europæiske turneringer er blevet en ‘playground’ for stinkende rige korrupte(ofte islamistisk støøtede regimer).
   Hvordan kan en stor klub som FC. Barcelona nu lige pludselig få godkendt alle de store eksorbitant dyre spillerindkøb, og som ikke engang er afsluttet endnu, lige i allersidste øjeblik. Kan det mon være at det netop kunne være Saudi Aramco der har grebet dybt i lommerne for FC Barca. Med et krav om at få langt mere muslimsk indflydelse på verdens topfodbold…
   Noget helt andet er at international topfodbold, og dermed jo også europæisk er absolut ikke den hvide mands sport mere som f.eks ishockey eller andre vintersports discipliner er. Den internationale fodboldscene er i den grad blevet et mega udstillings vindue for multi-kulti, Woke, negroid-race prædominans, religiøs udøvelse, BLM, genderforherligelsen, LBGTQ+ og den hvide mands fortabthed i denne topsportsverden.
   Og nej jeg har personligt ofte svært ved at se på nogle af de store tophold i fodbold både på klubplan og også nationalt. Det hele udstiller for mig noget jeg absolut ikke bryder mig om. Om ikke specielt mange år findes der vel næppe en hvid mand mere i topfodbold når vores europæiske kontinent er blevet overtaget af det muslimske herrefolk og en masse ‘mørkemænd’ fra det afrikanske kontinent…SUK !

   • Fordrukken Taber | 16. august 2022 ved 09:55 |

    nordiclux; grunden til at Saudi Aramco nu offentliggør sine kvartalsmæssige regnskaber er at der er sket det at firmaet er blevet børsnoteret. Og så er man forpligtet til at fremlægge kvartalsregnskaber. Dette er noget forholdsvis nyt for SA (noteringen debuterede i december 2019)- og med den nylige eksplosion i olieprisen var det ventet at megafirmaet ville levere et helt ufatteligt kvartalsresultat.
    Når det så er sagt, så forstår jeg godt din pessimisme omkring den pointe, jeg også kom med i mit tidligere indlæg; jeg forudser jo at en del af Aramcos overskud (som jo dybest set er i lommen på Saudi Arabiens kongefamilie) vil blive brugt til yderligere financiering af endnu flere moskéer i Vesteuropa. Man har jo tidligere set hvordan Saudi Arabien financierer en hel del moskeer i Vesteuropa, så det er højst sandsynligt.
    Og så er der fodbolden- der er jeg også fuldstændig enig. Når man ser på de europæiske fodboldhold, så skulle man tro at hvide mennesker har opgivet ævred og ikke gider spille fodbold mere.
    Lige hvad angår FC Barcelonas situation, så mener jeg at vide at de nylige sponsorater, de har fået ind, er amerikanske. Men derfor er situationen generelt set stadig dybt kritisabel. Og efter min mening burde alle retsindede europæere boykotte Qatars kommende VM i fodbold- inklusive alle de fodboldstjerner, der udtages til deres respektive landshold. Og det inkluderer de danske.
    Blandt de udenlandske stjerner får jeg især kvalme over at se at Lionel Messi har gjort sig selv til en slags sportsambassadør for Saudi Arabien! Hykleriet er støjende, når man ser på de åh-så moralsk rigtige fodboldstjerners handlinger og ikke kun deres ord. Til daglig har de jo travlt med at kalde deres fans for “racister” og belære dem om hvor dårlige mennesker, de er, samtidig med at de erklærer deres sympati for black lives matter-marxisterne med deres provokerende knæleri..
    Det er derfor, jeg havde lidt af en fest, da ungarerne tog til Wembley under Nations League fornylig, blev hujet ud af det “antiracistiske” engelske publikum under nationalmelodien- og derefter fejede gulv med englænderne i en 4-0 udspilning.. 😆😆.. i forvejen havde de også vundet hjemmekampen med 1-0 foran en masse ungarske børn som publikum, fordi UEFA havde bortdømt det ungarske publikum for “racisme”.. fedt at se hvordan ungarerne ydmygede englænderne på deres hjemmebane, efter især den arrogante engelske landstræners Southgates svinske og nedladende- og i særklasse respektløse- opførsel.. 😆😆

    Du kommer med en glimrende pointe. I dit indlæg skriver du nemlig om de arabiske firmaers indflydelse i Europa:
    “Med et krav om at få langt mere muslimsk indflydelse på verdens topfodbold…”
    Den tror jeg er ramt lige i øjet. Selvfølgelig følger der krav med et arabisk sponsorat. FC Barcelona spillede jo i flere år med terrorist-sponsoren Qatar på brystet. Så meget for deres kristne, katolske baggrund.. og samtidig kunne de være med til at gøre reklame for en muslimsk terrorstat. Vidunderfuldt..
    Og der er jo EN DEL andre eksempler.. Liverpool, Manchester City, Girona, New York City FC(!), real madrid, Paris SG, Arsenal.. osv osv osv osv.. listen over arabiske/muslimske megasponsorater af store europæiske klubber er lang- og bliver længere hele tiden.

  • Enig.
   Tilligemed kunne man vel ret beset også få den mistanke hvad Saudi Aramco gjorde ved sine uden tvivl astronomiske profitter førend de blev børsnoteret for bare mindre end ca. 3 år siden ? De mange mia, er vel ikke bare blevet i lommerne på emir’erne eller kongefamilien…
   Er der blevet kanalliseret mange mia kr. ind i mystiske ‘konstruktioner’ i samfundslivet, som moskéer, terrororganisat. etc. i Europa, for netop at fremme den s*mus*limske ‘sag’ på vores gamle kristne kultur kontinent ?
   I forbindelse med topfodbolden var det også oppe for ca. et års tiden siden at skabe den der totalt overhypede SuperLeague topholdsturnering i Europa til erstatning for ChampionsLeaugue. Pengene var vel kun et par dybere greb i lommerne hos en Saudisk emir – eller – kongefamilien for at få etableret denne ‘lukkede’ pengegriskheds turnering. Det er dog ikke sket – endnu da – men hvis de rige arabiske/muslimske oliesheiker gør magt som de har agt, så kommer det vel til at ske på et tidspunkt i en måske ikke så fjern fremtid…
   SuperLeagues hjemmeside eksisterer faktisk endnu, den er ikke pillet ned. Er de store præsidenter og andre højt rangerende personager blevet bestukket, eller meget lette til fals for de stinkende rige arabiske oliesheiker, med alt hvad der vel følger ‘efter’ deres pengestrømme ind den enorme kommercielle topfodboldsscene. Er fodbolden som en enorm platform ved at udvikle sig til en slags ‘trojansk hest’ via de rige arabsisk-/muslimske diktaturer for at få skubbet mere og mere muslimsk indflydelse sneget ind med ‘bolden’ ?
   Fodboldklubberne er totalt dobbeltmoralske, da de fleste jo er afgrunds dybt forgældede, og står til fals for mere multi-kulti og muslimsk kultur indflydelse i ikke bare sportens verden men også ude i civilsamfundet. Det er simpelthen bundråddent og stinker det hele. En totalt leflen for de ‘sorte’ oliepenge næsten uanset hvad. Mange enormt pengegriske spilleragenter konverter vel efterhånden også til islam hvis det står i klausuler i de enorme sponsorater etc. at det er det de skal gøre for at formidle spillertransfers.
   Link: https://thesuperleague.com/

   • Fordrukken Taber | 17. august 2022 ved 10:19 |

    nordiclux; tak for et fremragende indlæg. Jeg har nogle kommentarer og reflektioner over hele fodboldproblematikken.
    Jeg ser den nemlig som et meget godt billede på de vestlige samfunds opløsningstendenser. Min forklaring, som jeg vil prøve at holde forholdsvis kort, er følgende:

    1. Pengenes indflydelse i samfundet som sådan.
    Der er efterhånden yderst få spillere, der har stoltheden over at repræsentere hjemstavnen som motivation for deres karriere. Fodboldspillere er i disse dage bare grådige nomader, der som magneter søger hen hvor de største penge tjenes, næsten uanset hvad klubben hedder. (Det er en lidt grov generalisering, men jeg synes påstanden holder meget godt). Dette hjælpes på vej af en ekstremt stor import af spillere fra andre kontinenter, der så naturaliseres som europæere og får statsborgerskab i Europa.

    2. Den generelle samfundsudvikling henimod et fremtidigt verdensomspændende dystopisk totalitært styre påvirker også fodbolden. Det er blevet en propagandaplatform for globalister, totalitære regimer og organisationer og deres dagsordener.

    3. Den specielle vesteuropæiske selvdestruktionstrang hjælper voldsomt til med denne udvikling. Der er ingen stolthed over eller respekt for vestlig liberal og kulturel/religiøs tradition mere. Kristendommen er f.eks. de facto afskaffet som hovedreligion i Vesteuropa. Vesteuropa er blevet dybt infiltreret af islams kræfter og muligheden for en konvertering til islam for flere europæiske landes vedkommende indenfor en beskeden årrække er helt klart til stede, medmindre selvmordstrangen standses- og det skal ske øjeblikkeligt. Men dette vanskeliggøres så af de for tiden stærkt dominerende totalitære tendenser, med vesteuropæiske ledere, der regerer uafhængigt af befolkningens ønsker og står for forfatningsbrud på samlebånd indenfor alle mulige områder.
    Hvis ikke denne tendens stoppes og de skyldige dømmes, vil Vesteuropa efter min mening fortsætte katastrofekursen mod bunden. Ellers kan det gå helt galt- se bare på hvor lang tid det tog for østbloklandene at komme sig over 74 års kommunistisk diktatur. Eller Nordkorea!..
    Hvis vi gentager dette i Vesteuropa, kan det gå mindst lige så galt. Og denne gang har vi ikke USA til at redde os, for de er desværre også på dette tidspunkt også med raketfart på vej ned i den identitetspolitiske og totalitære sump..

    Personligt har jeg den holdning at enhver fodboldspiller som udgangspunkt bør boykotte det kommende fodbold-VM hos diktaturstaten og terror- og moské-sponsoren Qatar.
    Qatar skal ikke have lov til at slippe afsted med det, som jeg kun kan betragte som massemordet på et fuldstændigt sindssygt højt antal asiatiske migrantarbejdere i forbindelse med opførelsen af deres mange megastadioner til VM. Man lader ikke folk arbejde under de forhold, som disse arbejdere gjorde, og bare lade dødstallet eksplodere ind i himlen, uden at være fuldstændig bevidst om at det sker!
    Man blåstempler dette massemord ved at stille op i Qatar og de fodboldspillere, der stiller op, har efter min mening blod på hænderne- udover også de fodboldforbund og lande, der medvirker til reklamen for Qatar..
    Enhver fodboldspiller, der boykotter Qatar-VM vil efter min mening i længden vise sig at have været på den rigtige side af historien og vil stå som et forbillede for sine landsmænd.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.