Dødskørsel og knive: Her kørte den terrorsigtede i Aarhus

Et vidne fortæller, at den 33-årige knivbevæbnede mand kommer “buldrende” i en sølvgrå Mercedes “ned gennem” gågaden Frederiksgade i det centrale Aarhus. Bilen kører op ad Busgaden og kommer “susende tilbage gennem samme gade”.

De danske myndigheder har indtil nu haft mørkelagt sagen.

Se også Video: Rasmus Paludan live just nu i Sollentuna med Stram Kurs Sverige

Læs også Breaking: Salman Rushdies attentatmand har forbindelse til den danske imam Mohammad Khani

Læs desuden Var Omar El-Hussein terrorist – og kender vi hans motiver? 

1 Kommentar på "Dødskørsel og knive: Her kørte den terrorsigtede i Aarhus"

  1. AHMAD (ham med det store sorte fuldskæg) der ikke vil indordne sig under fældende dansk færdselslovgivning. Han kan ikke indse at det med at tale i mobiltelefon i trafikken ikke er i orden. Jamen han laver vel ikke andet hele dagen end at sidde i sin store eksklusive bil og tale i sin mobiltlf. med alle og hvermand i sit ‘hjemland’ for at fortælle at alt er tilladt i DK. Selv politiet ser næsten kun passivt til med ængstelse hvad de dog skal stille op med denne kulturberiger AHMAD. De står simpelthen og spilder deres og samfundets tid i stedet for at gribe langt mere hårdhændet ind og gøre kort proces med den aggressive kulturberiger. Hvor er det dog ynkeligt og svagt at se på hvordan politiet agerer.
    Politiet fremhæver her at de faktisk ret ofte må ‘finde’ sig i den slags aggressiv adfærd fra det importrede herrefolk. Hvorfor skal ‘de’ dog også indordne sig i vores land: Med lov skal man land bygge… ‘de’ har jo deres helt egen lovgrundlag: Koranen med sharia systemet. Denne aggressive indvandrer lever i et helt lukket og afsondret parallelsamfund, der intet har med dansk rets stat-/samfund at gøre.
    Link: https://www.facebook.com/RazziaSonderjylland/videos/920356108604422

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.