Islams censur

Islamisten Nadia Azaquoun, der har ‘sharia’ som sin politiske overbevisning, støtter den løgnagtige og muslimsk prægede undervisningsbog ‘Danmarks kulturmøder med Mellemøsten’. Forfatteren Iman Hassani, der arbejder som gymnasielærer på Falkonergårdens Gymnasium på Frederiksberg, har lukket ned for debatten og udtaler sig ikke om bogen.

Forlaget Frydenlund ønsker, at bogen Danmarks kulturmøder med Mellemøsten skal give anledning til debat. Bogens forfatter – Iman Hassani – ønsker tydeligvis ingen debat. Al kritik af bogen – herunder påpegning af de mange faktuelle fejl i bogen – opfatter Iman Hassani i øvrigt som “angreb”.Se også Blivande historielärare rapporterar om stort polispådrag när Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige besökte Valsta

Læs også England/Wales: “12.500 Excess Non-Covid Deaths”

Læs desuden Dan Park skaber valgplakat til Uwe Max Jensen 

2 Kommentarer på "Islams censur"

  1. Gid man dog boede i Ungarn.

  2. En typisk fremgangsmåde for totalitære personer at påstå at netop den fremgangsmåde, man selv benytter sig af, er fjendens typiske våben.
    Og der kan sharia tilhængeren så sidde og godte sig over de mange støttende kommentarer fra sine danske fans, mens islam endnu engang beviser sit sande ansigt. Denne gang i New York, hvor det desværre ser ud til at de har fået ram på Salman Rushdie:
    https://nyheder.tv2.dk/live/2022-08-12-salman-rushdie-angrebet-paa-scene-i-new-york

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.