Den muslimske gymnasielærer Iman Hassani lyver om terrorangrebet på Krudttønden

Iman Hassani påstår i undervisningsbogen Danmarks kulturmøder med Mellemøsten – fra vikingetiden til krigen mod terror, at debatmødet i Krudttønden (målet for IS-terroristen Omar El-Hussein ‘s angreb) var arrangeret af billedkunstneren Lars Vilks. Det var Lars Vilks Komiteen (Helle Merete Brix og undertegnede), der var arrangør af mødet.

Flere af Iman Hassanis løgne er afsløret her.

Omar El-Hussein, der blev standset af dansk politi.

Danmarks kulturmøder med Mellemøsten – fra vikingetiden til krigen mod terror er udgivet af forlaget Frydenlund.

Gucca skriver følgende om Danmarks kulturmøder med Mellemøsten:

“Når to kulturer møder hinanden, opstår der ofte helt nye forbindelser, udvekslinger af varer og levevis. Men hvordan sker det? Hvem får lov at tage æren for dem? Hvornår er et kulturmøde positivt, og hvornår er det negativt?

I Danmarks kulturmøder med Mellemøsten gennemgår forfatteren en række af de møder, danskerne har haft med befolkningerne i Mellemøsten over en 1.000-årig periode.

Blandt bogens mange eksempler er vikingernes møde med Byzans, oplysningstidens fokus på Mellemøstens videnskab og tidens stereotyper om de ‘orientalske’ folk, guldalderens fascination af ‘muhammedanerne’, 1970’ernes gæstearbejdere, tiden efter 11. september 2001 og Muhammed-­krisen.

Bogen indfører eleverne i diskursanalysens metoder og spørger, hvorfor alle kultur­møder finder sted ud fra mere eller mindre indgroede forestillinger om ‘den anden’. Med udgangspunkt i tidligere perioders fascination af ‘det orientalske’ og visse orientalske elementers sammensmeltning med ‘det danske’, viser bogens ni kapitler, at ‘kulturer’ og møderne mellem dem ikke er så lette at definere, som man måske skulle tro.

Om forfatteren:
Iman Hassani er cand.mag. i historie og engelsk og lektor på Falkonergårdens Gymnasium.”

*

Bent Blüdnikow skriver om bogen:

“Omar el-Hussein angreb Krudttønden (Lars Vilks Komiteen ‘s debatmøde om kunstnerisk ytringsfrihed, red.) og synagogen i 2015. I Iman Hassanis undervisningsbog om kulturmødet mellem danskere og muslimer beskrives Anders Breivik som terrorist og højreekstremist, men Omar el-Hussein som en socialt forstyrret ung mand. Det er symptomatisk for en ensidig bog, der gør muslimer og imamer til lige så udsatte som Flemming Rose efter Jyllands-Posten trykte Muhammed-tegningerne. Værdikampen er i fuld gang i undervisningssektoren, og man gruer for, hvad eleverne får fortalt.”

Læs hele Bent Blüdnikows anmeldelse her.

Se også Kartor över Polisens drönare mot Rasmus Paludan 9 – 12 augusti 2022

Læs også Jaleh Tavakoli idømt tre måneders betinget fængsel for at dele halshugningsvideo

Læs desuden Jaleh Tavakoli-sagen: Danske medier gav danskerne en stor fed løgn 

3 Kommentarer på "Den muslimske gymnasielærer Iman Hassani lyver om terrorangrebet på Krudttønden"

  1. Jeg gætter på at Hassanis bog bliver optaget i Folkeskolen som pensum. Der foretrækker man jo at hjernevaske eleverne med al mulig manipulation og løgn..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.