Kendt DR-vært: Nye Borgerlige er nynazister

Journalisten Kristian Lindhardt Nellemann har været radiovært, journalist og praktikant på DR. Nu er islamvenlige Kristian Lindhardt opsat på at afsløre de mange nynazister i Nye Borgerlige.

Kristian Lindhardts mor er Margaret Lindhardt, der var vært på Giro 413 i næsten 20 år. Margaret Lindhardt har også været vært på Go’morgen P3 og P4 Aften.

Se også Rasmus Paludan kommer till Örebro i september med Stram Kurs Sverige

Læs også Nej, Nazila Kivi! Det er ikke ligegyldigt, hvor ‘angriberen’ kommer fra. 

Læs desuden Uwe Max Jensen: Malerier til salg 

2 Kommentarer på "Kendt DR-vært: Nye Borgerlige er nynazister"

 1. Hitler var venstreorienteret, kære skattefinansierede Kristian.

  • Lige netop, euroboy.
   Det er der ikke mange, der ser ud til at forstå i dagens samfund.
   De går nærmest alle som én rundt og mener at nazisterne var “højreekstremister”, som om at højrefløj skulle være lig med race/jødehad og hvidt overherredømme.
   I virkeligheden er sagen den modsatte; at jo længere man kommer ud på højrefløjen, jo mere går folk ind for frihed, frihed, frihed.. og mere frihed. For alle- eller i hvert fald for så mange som muligt, under de givne omstændigheder. Et begreb, der ikke ligefrem stemmer særlig godt overens med nazismens stærke stat, jødehadet, racismen og de lydige, ordrefølgende og herreracens perfekt marcherende individer.
   Utroligt at en mand som Kristian Lindhardt, som i sit liv har haft ALLE muligheder for at orientere sig grundigt i alle mulige sammenhænge, og naturligvis især politisk, kan stå for en så ukvalificeret udtalelse. Men måske er han rent faktisk bare en person, der ikke ønsker at tænke selv og derfor bare følger med flokken.
   En anden tanke er at det formentlig efterhånden er et jobkrav indenfor mediebranchen at tage afstand fra den yderste højrefløj. En slags dydssignalering overfor de muslimske kolleger, som der bliver flere og flere af og som får mere og mere magt, og især overfor de stærkt islamofile, hvide og meget tit kvindelige magthavere indenfor branchen. Så hvis man vil beholde sit job på DR, TV2 og de andre magtfulde medier, så er det bare med at komme igang med at slikke r.. på islam og vise at man er den mest islamofile person i branchen, så man enten kan beholde sit job eller ligefrem avancere i systemet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.