Museum Lolland-Falster ‘s ledelse vil ikke blande sig i ansats hadefulde fremfærd på nettet

Museumsinspektør på Museum Lolland-Falster – arkæolog Marie Brinch – omtaler undertegnede som “klam” på Twitter.

Jeg spurgte Marie Brinch om, en sådan hadsk tone på de sociale medier var forenelig med hendes ansættelse på et statsstøttet museum. Spørgsmålet førte til, at hun blokerede mig på Twitter.

Jeg skrev herefter til ledelsen for Museum Lolland-Falster for at få svar på, om Marie Brinchs tone flugter med museets værdier. Jeg har i dag modtaget et svar fra Ulla Schaltz, der er direktør på Museum Lolland-Falster. Ulla Schaltz skriver:

“Tak for din mail.

Marie Brinchs Twitter konto er privat og har ikke relation til hendes arbejde som arkæolog på den selvejende institution Museum Lolland-Falster.

Derfor hverken kan eller vil jeg blande mig i, hvad hun kommenterer på.”

Af Linkedin fremgår det, at Ulla Schaltz “elsker at formidle Lolland-Falsters fantastiske kulturarv”. Hun giver desuden sine ansatte frie tøjler, når de skriver på Twitter.

Når Marie Brinch ikke skriver hadefulde ting på nettet, beskæftiger hun sig ifølge sin Linkedin-profil med formidlende arkæologi, podcasting, sociale medier, webformidling og populærvidenskabelig formidling.

(Øverste foto: På museets hjemmeside fremstilles Museum Lolland-Falster som et børnevenligt sted. I virkelighedens verden har museet mindst én nethader ansat.)

Se også Kommun tackar för att få deltog i Rasmus Paludans valmöte med Stram Kurs Sverige

Læs også Aminata Amanda Corr fik en lang næse i retten; billedkunstner Uwe Max Jensen blev frikendt for at have blufærdighedskrænket hende

Læs desuden Direktøren på Danmarks ældste hotel er islamist 

Be the first to comment on "Museum Lolland-Falster ‘s ledelse vil ikke blande sig i ansats hadefulde fremfærd på nettet"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.