Eskalering af bandekonflikten i Odense: 9hunna får hjælp af LTF og Dødspatruljen

Fyns Politi ophævede for få uger siden visitationszonen omkring Vollsmose. Men det betyder ikke, at der er ro i det odenseanske bandemiljø. Ifølge en kilde i Odense er der blevet holdt fest i Vollsmose, fordi den lokale bande 9hunna – der primært består af somaliere – er blevet en del af eller har indgået et samarbejde med den forbudte bande Loyal To Familia (LTF) og den svenske bande Dödspatrullen (Dødspatruljens bandegruppering i Danmark bliver omtalt som DP Denmark). Der er desuden blevet kørt kortegekørsler flere steder i Odense, hvor den ny alliance har markeret sig offentligt.

Samarbejdet mellem 9hunna og LTF og Dödspatrullen bliver af eksperter vurderet som en eskalering af bandekonflikten i Odense. Fyns Politi har som et modsvar til denne eskalering kørt en markant synlig patruljering i og omkring Vollsmose, hvor Fyns Politi har stoppet adskillige personer for at registrere og tjekke dem.

Medlem af Dødspatruljen filmet af et overvågningskamera i forbindelse med dobbeltdrabet i Herlev, hvor to medlemmer af den rivaliserende bande Shottaz blev likvideret.

Dödspatrullen er en af Skandinaviens mest notoriske gadebander. Bandens medlemmer står bag flere drab og attentater herunder et meget omtalt dobbeltdrab i Herlev. LTF er forbudt, men er i praksis stadig aktiv i store dele af Danmark. Så sent som i juni blev fem mænd med tilknytning til LTF idømt fængsel på livstid for et dobbeltdrab i Kalundborg. Fem andre mænd med tilknytning til LTF er stadig varetægtsfængslet og tiltalt i sagen.

9hunna (nu med opbakning fra LTF og DP Denmark) er i konflikt med en anden Odense-gruppering kaldet NBV. NBV er en forkortelse for Nyborgvej (det er på Nyborgvej i Odense, at boligområdet Korsløkkeparken ligger). NBV har også været kendt som Korsløkkegruppen. Som et svar på 9hunna’s oprustning har NBV indgået en alliance med den københavnske gadebande NNV fra Nørrebro og Nordvestkvarteret i København.

(Øverste foto: Dødspatruljens leder Mohamed Ali poserer med en pistol)


Se også Flumsamtal med soctanter för barn som begått brott med Korankravaller, mot Rasmus Paludans och partiet Stram Kurs Sveriges yttrandefrihet

Læs også Tre ungdommer fra Stockholm arrestert for likvideringer i Danmark

2 Kommentarer på "Eskalering af bandekonflikten i Odense: 9hunna får hjælp af LTF og Dødspatruljen"

  1. Sverige er det tredjemest usikre land i verden nu, ifølge Samnytt. Så det er da en “spændende” udvikling.

  2. De svenske dybt kriminelle gang’s er nu berygtede og frygtede for deres notoriske brutalitet og kyniske afretningsmetoder, som næsten ikke findes værre i Europa, eller for den sags skyld verden. Langt de fleste medlemmer i disse gang’s er efterkommere af migranter. De er et resultat af en fuldstændig idiotisk og landsforræderisk politik primært ført an af sosserne (soc.dem) i SwediStan.
    Sverige er kun overgået af Sydafrika og Brasilien på listen over uro og forbrydelser.
    Link: https://www.ipsos.com/sites/default/files/ct/news/documents/2022-05/Global%20Summary%20WhatWorriestheWorld%20%20-May%202022.pdf

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.