Politiet fortier etnicitet: Grupper af kvinder kom op at slås

Østjyllands Politi fortier etniciteten på disse “grupper” af “unge kvinder”, der gik amok i et voldsorgie i Djurs Sommerland. Politiet var ellers hurtig til at udnævne gerningsmanden fra Field’s som “etnisk dansk”.

Djurs Sommerland har tidligere været ramt af indvandreruroligheder, som medierne og politiet har forsøgt at skjule.

I 2019 kom der en historie frem fra Djurs Sommerland. En historie om voldsomme overfald, kvælertag og kradsemærker på halsen, aggressioner mod politiet, flugt fra ordensmagten og meget truende adfærd blev omskrevet til simpel “uro” af dansk politi og de venstreorienterede medier.

Både politi og journalister beskrev gerningsmændene som ‘unge drenge’, ‘unge mænd’, ‘personer’ og ‘gruppen’.

Sandheden er, at der var tale om en større gruppe indvandrere, hvoraf politiet fik fat i 13 af dem. De aggressive migranter var mellem 16 og 26 år. Kun to udlændinge blev anholdt i sidste ende.

Den sande historie om episoden i Djurs Sommerland stammer fra en troværdig kvinde fra Fyn, der arbejder i pleje- og omsorgssektoren. Kvinden var i Djurs Sommerland med sine to børn, og hun så hele optrinnet med de voldelige udlændinge. Kvinden beskrev efterfølgende optrinnet på Facebook.

Danmark er blevet ramt af ‘svenske tilstande’ med berøringsangst overfor migranternes voldsomme kriminalitet.

Sandheden skal skjules for enhver pris, for planen er, at endnu flere aggressive migranter skal over grænsen og ‘berige’ danskerne.

Se også En dissidents beretning

Læs også Venstreradikale aktivister afbryder Tour de France 

Læs desuden Ny video 12 juli 2022 har foton på fyra dömda för Korankravaller mot Rasmus Paludans yttrandefrihet med partiet Stram Kurs Sverige

5 Kommentarer på "Politiet fortier etnicitet: Grupper af kvinder kom op at slås"

 1. Har abonnement på politirapporter forskellige steder fra. Vurderet ud fra de rapporter, så er det nærmest en daglig begivenhed efterhånden med disse slagsmål mellem “udlændinge”.
  Virkeligheden er klart, klart værre end myndighederne ønsker at beskrive den- men da virkeligheden samtidig er ramt af censur og virkelighedsfortrængning/forvridning/manipulation, så kommer realiteterne jo ikke frem og alle danskerne kan vandre glade videre med bind for øjnene..

 2. Hvilken overraskelse. Måske kan de arrangere en kamp mod andre klaner fra BonBon-Land.

 3. De fleste af de episoder omkring vold og uroligheder i enten det offentlige, eller også på private områder som f.eks. Djurs Sommerland, udspringer fra ikke etniske danskere.
  Men da disse fremmede jo oftest har et danske statsborgerskab, bliver de jo partout beskrevet som ‘danske’ næsten uden omsvøb.
  Situationen er desværre langt langt værre end den som de fleste danskere får af informationer.
  fra PS eller MSM. Den politiske korrekthed dækker jo over den virkelig verdens mistrøstige gang.
  Trygheden i det danske samfund står for fald.

 4. Hvad tid skal vi danskere ud og berige berigerne.?
  Findes der nogle Oksehudsbeklædte cykelkæde virtuoser der kan hjælpe lidt til.

 5. SÅ SER VI DET IGEN
  https://www.barnabasfund.org/gb/news/editorial-action-needed-to-protect-pakistan-s-christians-from-blasphemy/
  Igen er en kristen blevet dømt til døden i Pakistan for blasfemi

  Det er livsfarligt at være ikke-muslim i den muslimsk dominerede verden
  Den dømtes forbrydelse er, at han har udtalt: “Jeg anser Jesus for at være den eneste sande profet”.

  Foruden de officielt dømte bliver et stort antal kristne og hinduer udsat for vold og drab, som myndighederne ser igennem fingre med.

  Ikke-muslimske piger bliver jævnligt bortført, tvangsomvendt og tvangsgift med muslimer. Pigernes forældre går forgæves til politiet, som ofte besvarer en anmeldelse af bortførelsen med at anklage forældrene for at fornærme muslimer.

  Konklusion her er ret kort: Det er Dem eller Os.!! Og det betyder: Endten udrydder Muslimerne Os, eller også udrydder vi Muslimerne.
  Under alle omstændigheder kan konklusionen ikke være anderledes, og det må den Lovgivende, den Dømmende og den Udøvende magt lære at finde sig i, jo før de gør det, ja des bedre er det jo.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.