Den muslimske løgner Mahdi Al-Wazni

Muslimer har udråbt den irakiske migrant, Mahdi Al-Wazni, til ‘Helten fra Field’s’ på sociale medier. Det viser sig, at Mahdi Al-Wazni og hans kone har spredt løgne om Field’s-tragedien. Det hele handler om at iscenesætte en muslimsk offerfortælling.

TV 2 holder mikrofonen for irakiske Mahdi Al-Wazni. Hans søster ses til venstre.

Det er kommet frem, at der kun er ét offer med anden etnisk baggrund blandt de dræbte og sårede i Field’s-tragedien. Najeb Eshaq fra Afghanistan blev såret overfladisk af et skud i højre skulder.

Najeb Eshaq er det eneste ikke-etnisk danske offer i tragedien – ud af 10 ofre. Bortset fra Najeb Eshaq er der kun danske navne, en russer og en svensker, der skulle til koncert med Harry Styles i Royal Arena, blandt ofrene. 

Mahdi Al-Wazni påstår i et indslag hos radiostationen 24syv, at den psykisk syge gerningsmand i Field’s “gik efter tørklædekvinder. Og rev deres tørklæder af. Så prøvede han at skyde dem.”

Det er løgn.

Mahdi Al-Wazni antyder desuden, at gerningsmanden er medlem af Stram Kurs. Det er også løgn.

Gerningsmanden fra Field’s-skyderiet har ingen forbindelse til Stram Kurs.

Se også Stram Kurs Sverige och Rasmus Paludan besöker Almedalen om trossamfund 4 juli

Læs også Skyderi i Field’s: Irakiske Mahdi Al-Wazni ville redde datter – solgte video til fototjeneste!

Læs desuden Tusind stykker 

4 Kommentarer på "Den muslimske løgner Mahdi Al-Wazni"

 1. kill'em all before they kill you | 12. juli 2022 ved 10:13 |

  ud med dem REMIGRATION, og så sender vi de røde til Rwanda🇷🇼 til det kommende asylcenter, så kan de røde søge asyl og få afslag for en gang skyld

 2. msn.dk idag, med en uventet vinkling på historien om de muslimer, der spreder falske rygter på de sociale medier om Fields-angrebet; jeg ville umiddelbart have troet at artiklen ville have taget muslimerne seriøst. For en gangs skyld var det ikke tilfældet. Men mon ikke mindst én eller flere af de store islamofile medier medvirker til at sprede rygter og løgnehistorier senere på ugen, eller i det mindste kommer med apologetiske påstande?..

  https://www.msn.com/da-dk/news/other/rygter-deles-p%C3%A5-sociale-medier-efter-skyderi-i-field-s/ar-AAZt0qv?ocid=msedgntp&cvid=ca8125c9687041ada2d40bf71e5bf58f

 3. Jf. “Gerningsmanden fra Field’s-skyderiet har ingen forbindelse til Stram Kurs.”

  Tak, for den information!

  Så spreder Berlingske Tidende altså stadig løgne jf.:

  “På sociale medier har der været forlydender om, at skyderiet skulle være sket ud fra et racistisk motiv. Der er også gået snak om, at den 22-årige skulle været medlem af partiet Stram Kurs.”
  (Kilde: Berlingske Tidende med reference til “/ritzau/”)

  Efterfulgt af:

  “Politiet har dog endnu ikke set tegn på, at der skulle ligge et racistisk motiv bag skyderiet.”
  (Kilde: Berlingske Tidende med reference til “/ritzau/”)

  Det efterlader jo alt andet lige læseren med det indtryk, at det med Stram Kurs skulle være korrekt.

  • Lige netop, Vind. Det var den vinkling, jeg havde forventet. Det tog dem ikke lang tid at ændre kurs og gå hårdt efter de højrenationale.
   TV2 har også en overskrift med en ordlyd, hvor man slår til lyd for at “Hvis gerningsmanden havde været mørk, så havde det været højreradikale, der havde spredt fake news”. Eminent manipulation.
   Formålet må være at ende med at lykkes med at få lukket visse partier helt ned- altså simpelthen forbudt dem.
   Stram Kurs, JFK 21 og Nye Borgerlige står først på listen, tænker jeg. Og selvfølgelig Støjbergs nye parti, hvis det bliver for “irriterende” for de “forenede danske partier” i Folketinget. Jeg tror sagtens, de kunne finde på det, nu hvor de har set, hvad der kunne lade sig gøre under covid-1984 perioden.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.